Telekom oferă acces gratuit la internet în 40.000 de hotspot-uri FON, pe 20 iunie

Operatorul de telecomunicaţii Telekom România şi reţeaua globală de hotspot-uri FON oferă acces gratuit la internet în 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Internetului Wi-Fi, a anunţat Telekom România.
Economica.net - vin, 17 iun. 2016, 11:07
Telekom oferă acces gratuit la internet în 40.000 de hotspot-uri FON, pe 20 iunie

‘Telekom Romania sărbătoreşte Ziua Internaţională a Internetului Wi-Fi, stabilită pe data de 20 iunie de către asociaţia Wireless Broadband Alliance, lansând o ofertă specială în parteneriat cu FON, cea mai mare reţea globală de puncte de acces Wi-Fi. Astfel, orice utilizator interesat poate beneficia de acces gratuit la oricare din cele 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie. Prin această iniţiativă, Telekom Romania şi FON urmăresc să încurajeze utilizarea intensivă a reţelei publice de acces Wi-Fi, demonstrând astfel capacităţile tehnologice ale reţelei’, menţionează un comunicat al Telekom România.

Pentru a se conecta la punctele de acces Telekom FON, cei interesaţi trebuie mai întâi să identifice un astfel de hotspot şi să se conecteze, după care să deschidă browser-ul pentru a fi direcţionaţi către portalul FON. Pe acest portal, utilizatorii trebuie să selecteze opţiunea ‘Cod Promoţional’, să se înregistreze ca membri FON sau ca noi utilizatori, să introducă un cod de acces şi să apese butonul ‘Redeem’. Codul de acces pentru această promoţie este TelekomFonOffer.

În total, sunt disponibile peste 20 de milioane de asemenea hotspot-uri în întreaga lume, iar Telekom este partenerul exclusiv al FON în România. Astfel, toţi clienţii Telekom Romania utilizatori de internet care au opţiunea FON activă atunci când călătoresc în străinătate în ţările eligibile beneficiază de Internet gratuit prin intermediul partenerilor FON.

În afara acestei oferte promoţionale valabile pentru o zi, cei care nu sunt membri ai reţelei Telekom FON se pot conecta achiziţionând una dintre cele 4 variante de acces: 1,24 euro pentru o oră, 3 euro pentru o zi, 10 euro pentru cinci zile sau 20 euro pentru 30 de zile. Membrii reţelei Telekom FON beneficiază de acces gratuit dacă oferă, la rândul lor, acces la propria conexiune (clienţii care au contractat servicii de internet de la Telekom Romania şi utilizează un router wireless Huawei HG658 sau Sercomm Speedport W724V).

Un hotspot Telekom FON permite conectarea simultană a doi utilizatori, fiecare beneficiind de o bandă de cel mult 1 Mbps.

Telekom România oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienţi, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicaţiilor, cu peste 156 milioane de clienţi pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe şi peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de ţări şi are circa 225.000 angajaţi la nivel mondial.

FON a fost fondată în anul 2006 de antreprenorul Martin Varsavsky, cu scopul de a oferi acoperire Wi-Fi în întreaga lume. Astăzi, compania este lider Wi-Fi mondial, cu peste 20 milioane de hotspot-uri. FON a înfiinţat birouri în cele mai importante capitale din lume şi a încheiat parteneriate cu peste 20 de operatori de telecomunicaţii de top care utilizează Platforma multifuncţională de Management al Serviciilor Wi-Fi pentru a-şi îndeplini strategia pe acest segment. Printre partenerii FON la nivel internaţional se numără BT, Deutsche Telekom, Vodafone, Oi Brazil, SoftBank Japan şi Telstra Australia.

Te-ar mai putea interesa și
Rusia spune că NATO se pregăteşte pentru un potenţial conflict în Europa de Est şi regiunea Mării Negre
Rusia spune că NATO se pregăteşte pentru un potenţial conflict în Europa de Est şi regiunea Mării Negre
Activităţile NATO din Europa de est şi din regiunea Mării Negre sunt concentrate pe pregătirea aliaţilor săi pentru o potenţială confruntare cu Rusia, a afirmat Ministerul de Externe rus......
Symmetrica investește 48 milioane de euro în cea mai mare fabrică de pavele şi borduri vibropresate din Sud-Estul Europei, lângă București
Symmetrica investește 48 milioane de euro în cea mai mare fabrică de pavele şi borduri vibropresate din Sud-Estul Europei, ...
Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, anunță o nouă ...
Franţa – Parlamentul corsican aprobă textul reformei constituţionale pentru autonomie
Franţa – Parlamentul corsican aprobă textul reformei constituţionale pentru autonomie
Corsica a făcut încă un pas către obiectivul autonomiei în cadrul Republicii Franceze: parlamentul regional de la Ajaccio ...
CFR Călători: Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară. Se anulează un tren spre Aeroportul Otopeni
CFR Călători: Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară. Se anulează un tren spre Aeroportul ...
CFR Călători informează că începând cu data de 31 martie 2024, în activitatea de transport feroviar se va trece la ...