Therme Bucureşti, cel mai mare complex de relaxare cu ape termale din Europa, angajează 100 de oameni

Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness şi entertainment cu ape termale din Europa, a fost deschis pe 14 ianuarie, în apropierea Bucureştiului. Therme angajează peste 100 de oameni în această perioadă. Iată posturile vacante şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 
Economica.net - lun, 18 ian. 2016, 22:01
Therme Bucureşti, cel mai mare complex de relaxare cu ape termale din Europa, angajează 100 de oameni

Therme Bucureşti este cel mai mare complex cu ape termale din Europa. Complexul a fost construit greenfield, se desfăşoară pe suprafaţă totală de peste 30.000 metri pătraţi şi are o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri. Spaţiile verzi din cadrului complexului Therme formează cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 plante.

Concernul austriac A Heat Group AG a investit circa 50 de milioane de euro în construcţia complexului Therme. Lucrările de construcţie a proiectului Therme Bucureşti au început la sfârşitul anului 2013 şi au fost finalizate în ianuarie 2016.

Oferta de muncă la Therme Bucureşti

Therme angajează 10 salvamari.
Candidatul potrivit pentru acest post e bun înotător, dovedeşte stăpânire de sine, are constituţie atletică şi poate susţine o probă de înot liber pe o distanţă de 50 de metri. De asemenea, trebuie să fii dispus să munceşti în ture, să poţi gestiona situaţii dificile şi stresante, şi să ai atitudine pozitivă, ca să fii eligibil pentru acest post.
17 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Therme angajează un coordonator serviciu curăţenie.
Dacă ai cunoştinţe solide despre soluţiile şi echipamentele de curăţenie, eşti proactiv, punctual, ai experienţă într-un post similar, atunci eşti eligibil pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Therme angajează în regim part time 20 de consilieri relaţii clienţi.
Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, e orientat către clienţi, vorbeşte limba engleză, e dispus să lucreze în ture. Amănunte găsiţi aici.

29 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Therme angajează cinci asistenţi medicali.
Dacă ai calificare de asistent medical, experienţă relevantă de asistentă medicală de urgenţă, acordare de prim ajutor, ai atitudine pozitivă, gestionezi bine situaţiile de criză, eşti dispus la muncă în ture, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. 
Până pe 6 februarie se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Therme angajează cinci operatori dispeceri.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, atestat dispecer-monitorizare video, experienţă similară, atenţie la detalii, e responsabil, disciplinat, dispus să lucreze în ture.
11 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Amănunte, aici.

Therme angajează un specialist salarizare.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare economice, excelente abilităţi de comunicare, minimum doi ani experienţă într-un post similar, experienţă de lucru cu ERP şi Charisma HR, cunoştinţe avansate de operare MS Office, cunoştinţe de engleză.
Detalii, aici.

11 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Therme angajează cinci bucătari cu experienţă. Amănunte găsiţi aici.

Therme angajează 10 oameni pe posturi de barman, ajutor barman, barman-ospătar.
Te califici pentru unul dintre aceste posturi dacă eşti amabil, deschis, eşti orientat către nevoile clienţilor, eşti responsabil, poţi onora termenele-limită, eşti dispus să munceşti în ture, cunoşti limba engleză.
Detalii, aici.

12 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Therme angajează 30 de lucrători în restaurant. Mai multe detalii găsiţi aici.

Therme angajează 16 agenţi de securitate.
Dacă ai studii medii, constituţie atletică, atestat de agent de securitate, nu ai antecedente penale, ai experienţă într-un post similar, eşti dispus să lucrezi în ture, gestionezi bine situaţiile de criză, eşti serios, responsabil, disciplinat, atunci eşti potrivit pentru acest post.
Până pe 17 februarie se primesc candidaturi pentru acest post. Informaţii mai multe, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 mld. USD
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 mld. USD
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut toate acţiunile de clasă B....
Autostrada A2 București – Constanța: CNAIR concesionează spații de servicii pentru stații de încărcare electrice
Autostrada A2 București – Constanța: CNAIR concesionează spații de servicii pentru stații de încărcare electrice
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) lansează licitație pentru concesionarea lucrărilor ...
Grupurile europene revin la expoziții. Renault, Stellantis și BMW sunt gata pentru Paris Motor Show 2024
Grupurile europene revin la expoziții. Renault, Stellantis și BMW sunt gata pentru Paris Motor Show 2024
Alături de grupul Renault, un obișnuit al ultimelor expoziții auto europene, grupurile BMW și Stellantis ar putea participa ...
Alro își mai revine: producția de aluminiu a crescut la cel mai înalt nivel din ultimele cinci trimestre
Alro își mai revine: producția de aluminiu a crescut la cel mai înalt nivel din ultimele cinci trimestre
Alro Slatina, cel mai mare producător de aluminiu din Europa de Sud-Est, a prezentat rezultate operaționale în creștere ...