Tranzacţii de circa 60 milioane lei cu acţiuni Electrica, vineri, la BVB

Valoarea totală a tranzacţiilor cu acţiuni derulate vineri la Bursa de Valori s-a ridicat la 112,574 milioane lei, din care 59,935 milioane lei tranzacţii cu acţiuni Electrica.
Economica.net - vin, 04 iul. 2014, 16:33
Tranzacţii de circa 60 milioane lei cu acţiuni Electrica, vineri, la BVB

Vineri a fost prima zi în care acţiunile Electrica au fost tranzacţionate la bursă, iar preţurile la care au fost efectuate transferurile s-au situat între 11,04 lei/acţiune şi 11,26 lei/acţiune, preţul de închidere fiind de 11,25 lei/acţiune.

Indicele BET Plus, care arată evoluţia cotaţiilor celor mai lichide 37 de acţiunilor listate, a închis în scădere cu 0,55%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor a scăzut cu 0,56%.

Au fost realizate tranzacţii cu acţiunile emise de 50 de companii, din care 12 au înregistrat aprecieri ale cotaţiilor, iar 31 au scăzut.

Indicele BET, ce reflectă evoluţia celor mai lichide zece acţiuni listate, a scăzut cu 0,65%, indicele blue-chip extins BET-XT al celor mai lichide 25 de companii a coborât cu 0,67%, iar indicele BET-NG al companiilor din sectorul de energie şi utilităţi s-a depreciat cu 0,11%. Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a scăzut cu 1,36%.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...