Un producător turc de componente pentru industria auto deschide o fabrică la Piteşti

Opsan, producător turc de componente pentru industria auto, a închriat 5.000 de mp în parcul logistic al dezvoltatorului CTP la Piteşti, unde va investi pentru prima dată în România. 
Andrada Ghira - mie, 25 apr. 2018, 09:04
Un producător turc de componente pentru industria auto deschide o fabrică la Piteşti

Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al tranzacției dintre Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.Ş.) și CTP. Firma turcă, producătoare de componente auto, va ocupa un spațiu de 5.000 mp în CTPark Pitești. Clădirea va fi construită special pentru Opsan, după specificațiile tehnice indicate de chiriaș, și va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate și inovație privind eficiența energetică.

Această primă tranzacție din sectorul productiv reprezintă pentru echipa Dunwell atât finalizarea unui proces de durată, cât și confirmarea capacității noastre de a activa cu succes pe acest segment al pieței imobiliare și de a ne servi clienții cu expertiza noastră. Rezultatul colaborării cu Opsan și CTP ne dă încredere pentru următoarea perioadă, acum concentrându-ne eforturile spre celelalte proiecte aflate în pipe-line”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Extinderea Opsan în România și alegerea construirii primei unități productive la Pitești este atât o consecință a unui nivel de calificare ridicat al forței de muncă românești în general și din sectorul industriei auto în special, dar și datorită infrastructurii existente în zonă. 

Printre clienţii Opsan se numără Ford, Fiat, Renault, Honda, MAN, Mercedes Benz şi Chrysler. 

Opsan combină mai mult de 50 de ani de expertiză cu procesele sale de producție și sistemele de control al calității pentru a furniza componente și ansambluri metalice de înaltă tehnologie. Astăzi, Opsan este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia utilizând cele mai noi tehnologii și echipamente pentru operațiuni de ștanțare, sudură și montaj. Expertiza sa se referă în special la: caroserie și componente șasiu, scaune și piese de interior, proiectare și fabricare de scule și dispozitive.

Turcii de la Opsan sunt al doilea chiriaş în CTPark Piteşti. Dezvoltatorul a mai construit aici o fabrică pentru producătorul de componente auto Faurecia. 

Te-ar mai putea interesa și
BNR: Rata inflației va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm mai lent față de 2023 și pe o traiectorie mai ridicată față de prognoza din februrie 2024
BNR: Rata inflației va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm mai lent față de 2023 și pe o traiectorie ...
Rata anuală a inflaţiei va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm încetinit faţă de 2023 şi pe o traiectorie uşor mai ridicată decât cea anticipată în prognoza pe termen......
Companiile aeriene au crescut numărul de locuri pentru zborurile din Spania, pentru a face față solicitărilor
Companiile aeriene au crescut numărul de locuri pentru zborurile din Spania, pentru a face față solicitărilor
Companiile aeriene care operează zboruri în Spania se aşteaptă la un sezon de vară record şi au adăugat cu 13% mai ...
CFR a început efectuarea de lucrări de tip Quick Wins între staţiile Crasna şi Zorleni, pentru creșterea vitezei de deplasare a trenurilor
CFR a început efectuarea de lucrări de tip Quick Wins între staţiile Crasna şi Zorleni, pentru creșterea vitezei de ...
Lucrările de tip Quick Wins pentru ridicarea restricţiilor de viteză au început între staţiile Crasna şi Zorleni, ...
Piețele resimt atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia „de criză” a investitorilor
Piețele resimt atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia „de criză” a investitorilor
Piețele financiare se vor confrunta cu o săptămână marcată de volatilitate ridicată, fiind influențate de atacul ...