Vodafone şi Telekom au anunţat ofertele de vară pe cartelă

Vodafone şi Telekom au anunţat ofertele de vară pentru cartele preplătite. Ambele companii pun accentul pe traficul de internet mobil, însă vin cu abordări diferite.
Economica.net - mie, 22 iun. 2016, 07:49
Vodafone şi Telekom au anunţat ofertele de vară pe cartelă

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot activa în această vară extraopţiunea Oferta 7, care oferă 500 de minute internaţionale în UE, 10 GB de internet mobil şi 2.000 de MB, minute sau SMS-uri naţionale la alegere, plus 50 de minute în roaming. Odată activată, opţiunea este valabilă timp de cinci săptămâni.

În funcție de extraopțiunea aleasă de utilizatori, benefiiciile pot ajunge la 700 de minute internaționale în UE, 15 GB de internet pe mobil, 4.500 de MB, minute sau SMS-uri naţionale, precum și 50 de minute în roaming și minute nelimitate către Vodafone Italia și Spania.

Telekom România Mobile oferă clienţilor pe cartelă preplătită bonus 1 GB trafic de date pe săptămână până la 31 august 2016. Sunt eligibili utilizatorii care au activată una dintre extraopţiunile Extra Date M, Extra L sau Extra XL.

Clienţii prepaid care au activă pe cont una dintre extraopţiunile Extra Date M (5,95 euro credit), Extra L (6,95 euro credit) sau Extra XL (7,95 euro credit) îşi pot activa gratuit bonusul de 1 GB trafic de date în fiecare săptămână, oricând în intervalul luni, ora 00:01- duminică, ora 23:59, a anunţat Telekom.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face o singură dată pe săptămână în perioada promoției. Clienţii pot beneficia de 1GB trafic de date atât timp cât au activă pe cont o extraopţiune eligibilă.

Beneficiile incluse în GigaWeek şi rămase neconsumate la momentul expirării valabilității bonusului nu se reportează. Bonusul GigaWeek nu se reactivează automat, el putând fi solicitat de clienți în fiecare săptămână, pe durata promoției.

Clienții care au activă pe cont extraopțiunea Extra S (4,95 euro credit) vor putea activa în continuare bonusul GigaWeekend care le oferă 1 GB trafic de date gratuit la fiecare sfârșit de săptamână.

 

Vodafone este al doilea operator de telefonie mobilă din România, cu peste 8,4 milioane de clienţi ai serviciilor mobile şi venituri din servicii mobile de 688 milioane de euro în anul fiscal încheiat la 31 martie.

Grupul Telekom România oferă servicii integrate fix-mobil şi este al treilea operator de telefonie mobilă din România după numărul de clienţi, de aproape 6 milioane la finele lunii martie.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...