Wizz Air a demarat operaţiunile de la Satu Mare unde are al zecelea aeroport în România

Wizz Air, cel mai mare operator aerian low cost din Europa Centrală şi de Est a operat săptămâna aceasta primul zbor de la Satu Mare, al zecelea şi cel mai nou aeroport WIZZ din România.
Economica.net - vin, 04 nov. 2016, 11:46
Wizz Air a demarat operaţiunile de la Satu Mare unde are al zecelea aeroport în România

Prima rută a companiei este Satu Mare – Londra Luton, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea. Primul zbor a aterizat la Satu Mare luni, pe 31 octombrie, cu 160 de pasageri de la Londra Luton şi a transportat 171 de pasageri spre Marea Britanie, arată un comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.

Cu noul zbor de la Satu Mare, prima cursă internaţională de la Aeroportul Satu Mare, Wizz Air îşi consolidează poziţia de lider în România şi continuă să ofere cea mai bună conectivitate între România şi restul Europei.

WIZZ este dedicată pieţei din România şi a investit constant în operaţiunile locale. Compania va încheia 2016 cu o flotă compusă din 20 de aeronave, inclusiv patru aparate Airbus A321 ultra eficiente cu 230 de locuri.

Reţeaua de transport cu tarife reduse Wizz Air din România oferă în prezent 129 de rute spre 19 ţări de la 10 aeroporturi locale. Pentru 2016 şi începutul lui 2017 WIZZ a anunţat deja 35 de rute care leagă România de restul Europei, inclusiv prima rută internă WIZZ, Bucureşti – Cluj-Napoca, care marchează o evoluţie semnificativă în transportul aerian românesc. Pe parcursul ultimelor 12 luni, până în 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat peste 5,3 milioane de pasageri din şi spre România.

Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România şi aşteaptă cu nerăbdare să întâmpine pasageri pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în toată ţara.

‘Suntem încântaţi să lansăm prima noastră rută din Satu Mare, al 10-lea aeroport WIZZ din România care se alătură reţelei de transport WIZZ cu tarife scăzute, compusă din 129 de rute spre 19 ţări. Wizz Air a fost un pionier pentru zborurile low cost din România şi atingerea acestui punct de referinţă de 10 aeroporturi arată că românii apreciază tarifele scăzute şi conectivitatea crescută cu Europa de Vest, iar, în acelaşi timp, demonstrează angajamentul Wizz Air faţă de ţară şi pentru a oferi oportunităţi în regiunile din România. Suntem mândri să fim prima companie aeriană care operează rute internaţionale iar factorul de încărcare mare de pe primele două zboruri demonstrează că oamenii din Satu Mare au aşteptat cu nerăbdare oportunităţi de călătorie low cost. Biletele sunt disponibile pe wizzair.com, începând de la doar 109 RON şi sperăm să vedem mulţi pasageri fericiţi la bord’, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 130 de destinaţii din 38 de ţări.

Te-ar mai putea interesa și
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut în primele două luni ale acestui an, faţă de perioada corespunzătoare din 2023,......
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în ...
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
 Ordinea mondială construită după 1945 este "în pragul distrugerii", a avertizat secretara generală a Amnesty International, ...