Wu Xing, de 15 ani lider de piaţă în livrarea de mâncare chinezească (P)

Lansat în anul 1999, Wu Xing este unul dintre brandurile care au început în forță și au reușit să rămână în topul preferințelor bucureștenilor până astăzi. Premiat în repetate rânduri în Gala FOOD&BAR la categoria Cea mai bună firmă de delivery, Wu Xing nu se dezminte și oferă clienților servicii de calitate și experiențe culinare deosebite. De 15 ani. 
Economica.net - mar, 21 oct. 2014, 03:48
Wu Xing, de 15 ani lider de piaţă în livrarea de mâncare chinezească (P)

Apărut pe o nișă încă neexplorată, și anume mâncarea chinezească livrată la domiciliu, Wu Xing este o afacere de familie care a găsit terenul propice de dezvoltare. În 1999, piața românească oferea în materie de delivery predominant pizza și mâncare tradițională, iar cutiuțele cu mâncare chinezească le vedeam doar în filmele americane. Așa a apărut ideea unui restaurant cu specific chinezesc care să ofere livrare la domiciliu și să aducă, pentru prima oară, cutiuțele exotice în casele noastre.

Afacerea a început modest, cu opt angajați, o singură bucătărie și o mașină de livrare. Cu pași mici, dar siguri, învățând din  greșeli și perfecționându-și serviciile, Wu Xing a ajuns în foarte multe case ale bucureștenilor, care au rămas fideli brandului până astăzi.

Trainingul permanent al bucătarilor, livratorii cu experiență, sistemele de operare performante și serviciile de calitate sunt atributele cu care Wu Xing se mândrește și prin care atrage din ce în ce mai mulți clienți. Dar principalul lor atu rămâne mâncarea bună: rețetele chinezești delicioase. Mâncarea este tradițională, dar modul de preparare este modern.  Ingredientele specifice sunt aduse din China, carnea și legumele sunt 100% românești.

Fie că alegi restaurantul din Afi Palace sau cel din Pipera, fie că preferi o seară relaxantă acasă, Wu Xing mobilizează pentru tine o echipă profesionistă, pregătită să-ți ofere acea experiență culinară exotică, savuroasă și inedită de care ai nevoie.

În 15 ani, Wu Xing a evoluat pentru a deveni acel brand modern, adaptat nevoilor noastre și ritmului din ce în ce mai accelerat în care trăim. În 2001 s-a lansat site-ul www.wuxing.ro, în 2004 s-a introdus comanda online, iar din 2012 se poate plăti cu cardul direct pe site. Anul acesta s-a lansat aplicația Wu Xing pentru smartphone și plata cu telefonul prin SEQR. Totul pentru a face experiența clienților cât mai plăcută și facilă.

De 15 ani, Wu Xing face istorie în domeniul preparării și livrării de mâncare chinezească. Acum, compania cuprinde 130 de persoane și un parc auto de peste 30 de autovehicule, promițând să se dezvolte în continuare. Livrarea se face în tot orașul, inclusiv în zonele limitrofe.

„Satisfacțiile cele mai mari sunt faptul că am construit ceva de la zero, că sunt înconjurat de o echipă care a crezut în mine și a pus mult suflet și pricepere în toți acești ani și faptul că am reușit ca după 15 ani de activitate să rămânem numărul 1 pe segmentul nostru. Până la finalul anului 2016 vom mai deschide 3 unități și vom avea 240 de angajați. Simțim că oferim servicii de calitate, iar asta ne motivează să creștem în continuare”, a declarat Sabin Cernea, fondatorul Wu Xing.

Te-ar mai putea interesa și
Bosch a finalizat investiția de 21,2 milioane de euro în extinderea Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca
Bosch a finalizat investiția de 21,2 milioane de euro în extinderea Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca
Grupul Bosch, companie germană cu circa 10.000 de angajați în România, a inaugurat o nouă clădire dedicată Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca....
Românii pe ultimele locuri în UE când vine vorba de achiziţionarea de cărţi online
Românii pe ultimele locuri în UE când vine vorba de achiziţionarea de cărţi online
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi ...
Profi își extinde serviciile de retail media către toate brandurile și agențiile specializate, în colaborare cu Footprints AI
Profi își extinde serviciile de retail media către toate brandurile și agențiile specializate, în colaborare cu Footprints ...
După șase luni în care a derulat campanii pilot cu un număr limitat de branduri și agentii de media, Profi, rețeaua ...
Ciolacu: Proiectul de lege privind adoptarea salariului minim european în România, în lucru la Ministerul Muncii
Ciolacu: Proiectul de lege privind adoptarea salariului minim european în România, în lucru la Ministerul Muncii
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, să pună în transparenţă, imediat după ...