1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Minivacanţa de 1 Decembrie în România sau Bulgaria: unde mergi mai ieftin cu cel mult 70 de euro

Mini-vacanţa de 1 Decembrie e mai ieftină în staţiunile din Bulgaria decât în România. Cu 49 de euro petreci sejurul de 1 Decembrie la staţiunea de schi Bansko din Bulgaria, în timp ce vacanţa de 1 Decembrie în staţiunea Moeciu depăşeşte 58 de euro. ECONOMICA.NET vă spune unde e mai avantajos să petreceţi 1 decembrie, dacă aveţi un buget de 70 de euro.

17 noi, 2012 | ECONOMICA.net

O mini-vacanţă de 3 zile în staţiunea bulgărească Bansko te costă 49 de euro, în această perioadă. În preţ intră 2 nopţi cazare la un hotel de 4 stele din Bansko cu mic dejun, wireless, acces la piscină interioară şi parcare privată.
Detalii, aici.


Cei care vor să petreacă mini-vacanţa de 1 Decembrie într-o staţiune liniştită din Bulgaria pot opta pentru sejurul de 3 zile în satul de vacanţă Arbanassi din Bulgaria. Cu 58 de euro petreci un sejur de 3 zile cu mic dejun şi cină la un hotel de 3 stele din Arbanassi. În preţ mai intră şi locul de parcare şi acces la internet wi-fi în tot hotelul. Sejurul începe pe 1 decembrie şi se termină pe 4 decembrie. Amănunte găsiţi aici.

 

Mini-vacanţa de 1 Decembrie e mai scumpă în România decât în Bulgaria şi pachetele turistice au mai puţine servicii


Cei care vor să petreacă mini-vacanţa de 1 Decembrie în staţiunea Moeciu pot alege un sejur de 263 de lei (aproape 59 de euro), la un hotel de 3 stele din staţiune. Banii acoperă doar 2 nopţi cazare, în perioada 30 noiembrie-2 decembrie. Informaţii suplimentare găsiţi aici.


Cu aproximativ 64 de euro (289 de lei) petreci mini-vacanţa de 1 Decembrie la o pensiune din Aluniş, Prahova. În preţ intră 3 nopţi cazare de 3 margarete din Aluniş, masa, parcare şi internet. Intraţi aici pentru detalii.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO