10 gadgeturi fără care nu putem trăi

Maşinăriile şi gadgeturile au uşurat viaţa omului – nimic nou aici. Dar ar putea să nu fie tocmai un lucru bun faptul că am devenit atât de dependenţi de ele. Să vedem,aşadar, care sunt device-uri fără de care oamenii spun că nu ar putea trăi.
Economica.net - sâm, 17 nov. 2012, 18:32
10 gadgeturi fără care nu putem trăi

1: Smartphone

Iţi poti imagina o zi din viata ta fara telefon mobil? Fara sa dai telefoane, fara sa trimiti mesaje? – Daca raspunsul tau este „Da”, atunci da-mi voie sa iti spun ca „Nu te cred”. Exista intr-adevar momente cand ne saturam de telefoanele constante, dar adevarul este ca aceste aparate nu sunt ceva la care am putea renunta prea usor. Daca iesi din casa fara mobil te simti ca intr-o lume staina. Telefoanele mobile au totul in ziua de azi: camera foto, player, video, Facebook, Twitter, Google+, sistem GPS si multe altele.

2: Laptop/tableta

La propriu am ajuns sa depindem de laptopurile noastre. Lucram pe ele, ne uitam la filme, stocam poze, video-uri, informatii, ne verificam mailul si intram pe retelele sociale. Da, acestea sunt valabile si pentru telefoanele mobile, dar nu e la fel de comod ca si pe un laptop. Ideea este ca ne purtam laptopul peste tot dupa noi. La prezentari, la intalniri, la sedinte – este portabil, usor si convenabil.

3: Music player

Noi cel putin nu putem trai fara player – fie Mp3 fie Mp4 fie iPod sau ce o fi. Ne stocam sute si mii de melodi preferate pe care le ascultam in autobuz, la sala, pe strada. Il folosim in parc, la volan sau chiar la munca pentru a bloca sunetele din exterior. Muzica este elementul care te transpune intr-o alta lume, asa ca fara Music player viata ar parea pustie – nu-i asa?

4: Jocuri video

PlayStation si Xbox sunt iubite de ambele genuri. Barbatii cred ca in general femeilor nu le prea plac jocurile video, dar gresesc. Jocurile video au ajuns atat de realistice incat experienta este prea intensa ca sa ii poti rezista.

5: Televizor

Chiar daca detii toate terminalele de mai sus: un smartphone, un laptop, un player si jocuri video, televizorul nu si-a pierdut din valoare si inca nu am invatat sa traim fara el. Televizorul este gadgetul pe care il vei avea mereu in casa si va fi primul aprins in momentul in care vei ajunge in casa de la munca, din vacanta,etc.

6: Camera foto digitala

Nu cunosc pe nimeni care sa nu detina o camera foto digitala… cel putin. Calatorim, mergem la petreceri, socializam si avem parte de momente frumoase pe care vrem sa le pastram pentru totdeauna. Chiar daca telefoanele vin acum cu camere super performante, nu e acelasi lucru ca si un aparat foto – niciodata nu vom renunta la el.

7: Ceasul de mana

Ceasul de mana nu este doar un gadget ci este si un simbol de status social. Pe masura ce bugetul tau se mareste, ceasul de la mana devine tot mai luxos. Chiar dacă unele persoane nu simt nevoia de a purta un astfel de accesoriu, alţii nu pot concepe sa plece de acasa fara el. 

8: Casca Bluetooth

O casca Bluetooth nu mai este doar un accesoriu si un „must-have”. Este absolut indispensabila atunci cand conduci, dar trebuie să vorbeşti şi la telefon în acelaşi timp. Pe lângă faptul că este şi mult mai comod, îţi oferă posibilitatea de a rămâne atent la trafic. 

9:  GPS

Acesta este un alt gadget „must-have” in masina ta. Acest dispozitiv va determina pozitia masinii tale si te va ghida oriunde vrei. Este un gadget foarte util daca mergi in excursii sau daca te-ai pierdut in incercarea de a gasi o anumita locatie. 

10: Cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este un aparat electrocasnic de bucatarie absolut indispensabil datorită funcţiilor multiple de care beneficiază. 

 

 Samsung Galaxy S4 – Cât va costa şi cu ce vine nou

Test de tortură pentru Lumia 920. Rezistă la ciocane, cuie şi cuţite VIDEO

Cele mai utile 10 trucuri pentru Youtube

Apare un nou protocol. Cum vei putea avea internet Wi Fi de 7 ori mai performant

Te-ar mai putea interesa și
Compania de private equity ROCA Investments a ajuns la o valoare de piață de peste 81,6 milioane de euro și țintește la 150 de milioane de euro odată cu listarea pe piața principală a BVB, în 2026
Compania de private equity ROCA Investments a ajuns la o valoare de piață de peste 81,6 milioane de euro și țintește ...
Compania de private equity ROCA Investments a ajuns la nivelul lui 2023 la o valoare de piață de 81,64 milioane euro, față de valoarea de 78,10 milioane euro raportată în urmă cu un an.......
Bosch a finalizat investiția de 21,2 milioane de euro în extinderea Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca
Bosch a finalizat investiția de 21,2 milioane de euro în extinderea Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca
Grupul Bosch, companie germană cu circa 10.000 de angajați în România, a inaugurat o nouă clădire dedicată Centrului ...
Românii pe ultimele locuri în UE când vine vorba de achiziţionarea de cărţi online
Românii pe ultimele locuri în UE când vine vorba de achiziţionarea de cărţi online
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi ...
Profi își extinde serviciile de retail media către toate brandurile și agențiile specializate, în colaborare cu Footprints AI
Profi își extinde serviciile de retail media către toate brandurile și agențiile specializate, în colaborare cu Footprints ...
După șase luni în care a derulat campanii pilot cu un număr limitat de branduri și agentii de media, Profi, rețeaua ...