1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Companii

100 de autobuze electrice în București. Primăria Capitalei a primit trei oferte: două din Turcia și a treia de la un importator de tractoare

Primăria Capitalei a primit trei oferte la licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice. Ofertele au fost depuse de către doi producători din Turcia, Bozankaya și Temsa, și un importator de tractoare asociat cu o firmă din China.

19 iun, 2020 | | ECONOMICA.net

Lista ofertanților a fost publicată vineri în SEAP:

1.  TEMSA ULASIM ARACLARI SAN TIC AS Ofertant (leader) - ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. - Terț

2. Ofertant unic : BOZANKAYA OTOMOTIV MAK. İML. İTH. VE İHR. A.Ş.

3. Asocierea COSTA UTILAJE (Leader),Zhengzhou Yutong Bus Co., Ltd

Primăria Capitalei a lansat pe 3 martie 2020 noua licitaţie pentru 100 de autobuze electrice, după ce anul trecut a anulat-o pe precedenta. Valoarea achiziţiei este estimată la aproape 220 de milioane de lei, iar noile mijloace de transport în comun vor avea o autonomie de minim 230 kilometri. Finanţarea pentru această achiziţie provine din fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020. În acest scop, au fost semnate 4 contracte.

Valoarea totală a investiţiei în noile mijloace de transport public se ridica la aproximativ 219,57 milioane de lei (fără TVA), din care fonduri nerambursabile aproximativ 177,99 milioane de lei (fără TVA) din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 -2020.

Precedenta licitație pentru 100 de autobuze electrice în București a fost anulată după ce niciuna din cele două oferte depuse nu a fost acceptată. Atunci au depus oferte un importator al autobuzelor chinezești Byd și asocierea Bozankaya - Sileo.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO