100 de experți internaționali și locali, la cea de-a VI-a ediție Bucharest Tech Week

În săptămâna 14-19 iunie, Bucureștiul se transformă în capitala internațională a tehnologiei. Cea de-a șasea ediție a Bucharest Tech Week, aduce din nou în inima orașului cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business, cât și a vieții personale.
Ion Dobreanu - joi, 26 mai 2022, 18:15
100 de experți internaționali și locali, la cea de-a VI-a ediție Bucharest Tech Week

„Ultimii doi ani au fost o piatră de încercare pentru noi toți, aducând schimbări de perspectivă atât în viața profesională cât și pe plan personal. Toate aceste schimbări au la bază trei dimensiuni importante: inovarea, digitalizarea și tehnologia, iar acestea, împreună, reprezintă o nouă schimbare de paradigmă. Ghidați de acest concept aducem din nou anul acesta, în format fizic, în inima capitalei, într-o locație mai mare, Piața Constituției, cel mai amplu festival dedicat tehnologiei, Bucharest Tech Week”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

Bucharest Tech Week reunește în 2022 peste 100 de speakeri și experți internaționali și locali în domeniul IT, 1200 de profesioniști din diverse domenii și verticale de business, peste 70 de companii ce își vor prezenta produsele și serviciile celor peste 25.000 de pasionați de tehnologie.

Partenerul principal al festivalului tehnologiei este Cognizant Softvision, unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de produse software și inginerie digitală integrată. Cognizant Softvision creează produse și soluții digitale de impact care conectează consumatorii și au impact direct în dezvoltarea afacerilor.

Șase Business Summits, la Radisson Blu Hotel

Între 14 și 17 iunie vor avea loc la hotelul Radisson Blu șase Business Summits, conferințe orientate spre teme de actualitate, susținute de către lideri internaționali și locali, dedicate profesioniștilor: Innovation, Metaverse, Future Retail, HR Masters, Java și Software Architecture.

Printre speakerii internaționali ce vor își prezenta teoriile și vor împărăși din experiența lor, se numără:

1. Prof. Henrik Sharfe, CEO Foundation Autonomous, speaker la Innovation Summit, prezentat de Orange Business Services, pe 14 iunie

Profesor titular de Știința Informației la Universitatea Aalborg, Henrik este cunoscut în principal pentru proiectul Gemoinoid-DK: cel mai realist android din lume. Fiind pasionat de interacțiunea dintre tehnologia digitală, oameni și organizații, Henrik a dezvoltat de-a lungul timpului la dezvoltarea a numeroase proiecte spectaculoase, printre care proiectul Gemoinoid, autovehicule ce se conduc singure pe drumuri publice.

La Innovation Summit, Henrik va prezenta diferențele dintre oameni și roboți, făcând referire la proiectul său Gemoinoid-DK.

2. Gianmarco Brunetti, Head of Transformation and Product Offer la Jaguar Land Rover, speaker la Innovation Summit, pe 14 iunie

Cu o vechime de 12 ani în companie, Gianmarco este managerul departamentului de transformare comercială și ofertare a produsului la Jaguar Land Rover. La Bucharest Tech Week, Gianmarco va susține o sesiune despre impactul digitalizării asupra mașinii viitorului.

3. Dimitar Kralev, VFX Producer la The Fabricant, speaker la Metaverse Summit, prezentat de certSIGN, pe 15 iunie

Dimitar este un cunoscut producător de modă în Metaverse. Activitatea sa la The Fabricant include realizarea de aplicații cu AR, optimizarea activelor 3D și organizarea de prezentări de modă în Decentraland. La Metaverse Summit, Dimitar va susține o sesiune practică, cu exemple concrete despre cum pot brandurile să interacționeze cu clienții lor, folosindu-se de lumea virtuală.

4. Marco Guastamacchia, Digital Advisor la Microsoft, speaker la Future Retail Summit, prezentat de RBC – Romanian Business Consult, pe 15 iunie

Marco Guastmacchia este Consilier Digital la Microsoft, fiind responsabil cu transformarea digitală a clienților de retail, modă și CPG. La Bucharest Tech Week el va prezenta un ghid practic despre cum poate fi folosit Metaverse-ul în domeniul retail-ului.

5. Gabriele Metz, Global Head of Leadership Transformation la Ericsson, speaker la HR Masters Summit, prezentat de Undelucram.ro, pe 16 iunie

Gabriele este un cunoscut coach certificat în organizații și sisteme de relații, cu peste 25 de ani experiență în diverse industrii de HR din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. La Ericsson ea coordonează evoluția globală a culturii organizaționale, influențând astfel cei peste 100.000 de angajați din întreaga lume. Ghidându-se după principiul de a crea “locuri fericite unde oamenii își regăsesc vocea”, Gabriele va susține la HR Masters Summit o prezentare despre felul în care transformarea digitală este de fapt o transformare culturală, oferind sfaturi practice despre cum poate fi controlată această schimbare și despre cum poate fi măsurat impactul său.

6. Zinem Bendhiba, Senior Software Engineer la Red Hat, speaker la Java Summit, prezentat de EPAM Systems, pe 17 iunie

Zineb Bendhiba este inginer senior de software la Red Hat, committer și membru PMC al proiectului open-source Apache Camel, dar și membru al consiliului de administrație Duchess France, o mare comunitate Women In Tech din Franța. Zineb este un speaker foarte cunoscut în întreaga lume, participând la foarte multe evenimente Camel, Quarkus și Diversity & Inclusion. La Java Summit, Zineb va susține o sesiune despre integrarea sistemelor în era Quarkus, serverless și Kafka.

7. Wojtek Gawroński, Senior Developer Advocate (CEE) la Amazon Web Services (AWS), speaker la Software Architecture Summit, prezentat de Luxoft, pe 17 iunie

Speaker, lector și creator de conținut, Wojtek este Senior Developer Advocate la AWS, ocupându-se de Europa Centrală și de Est. La Software Architecture Summit din cadrul Bucharest Tech Week, Wojtek va susține o sesiune despre integrarea liniilor și a casetelor, cheia aplicațiilor moderne în cloud.

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits.

Tech Expo, singura expoziție de tehnologie din Europa Centrală și de Est, dedicată publicului larg

Pe lângă cele șase summit-uri de business, în weekendul 17 – 19 iunie va putea fi vizitat gratuit, în Piața Constituției din București, cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, expoziția Tech Expo, parte importantă a Bucharest Tech Week, unde toți iubitorii de tehnologie pot vedea și interacționa cu cele mai noi produse și soluții tech prezentate de companii locale și internaţionale.

Pe lângă cele peste 40 de standuri cu gadget-uri, vehicule electrice, accesorii smart, produse și sisteme smart home și smart living, smarthphone-uri, laptop-uri, tablete, gadget-uri, roboți sau drone, în premieră, la expoziția din Piața Constituției, va fi amenajată o scenă unde vor avea loc paneluri, prezentări, demonstrații, unboxing-uri și sesiuni de gaming.

Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Atât Business Summits cât și Tech Expo vor putea fi vizitate în întregime și în mediul online, pe platforma MyConnector.

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

https://www.techexpo.ro/
https://www.instagram.com/techweekro/
https://www.linkedin.com/company/techweekro 
https://www.facebook.com/TechWeekRO
https://www.facebook.com/events/3138351973043425/3138351979710091/
https://www.facebook.com/events/287206163555460/287206180222125

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Sibiu-Piteşti – Mariana Ioniţă (MTI): Anul acesta se va lucra pe toate tronsoanele, de la cap, la coadă. Câţiva ani trebuie să avem răbdare
Autostrada Sibiu-Piteşti – Mariana Ioniţă (MTI): Anul acesta se va lucra pe toate tronsoanele, de la cap, la coadă. ...
Cei 550 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres aflaţi în prezent în lucru, dar şi cele 300 de contracte de modernizare a căii ferate, vor avea un rol pozitiv în creşterea siguranţei......
BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate
BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate
Potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii sale, BAT continuă programul „Fii furnizor” ...
Ministrul Mediului despre Rabla Plus 2024: Se poate ca un PHEV să fie mai slab finanțat decât un mHEV, dar vorbim despre cazuri rare
Ministrul Mediului despre Rabla Plus 2024: Se poate ca un PHEV să fie mai slab finanțat decât un mHEV, dar vorbim despre ...
Prezent la uzina Ford Otosan din Craiova pentru a lansa ediția din 2024 a programului Rabla, ministrul Mediului, Mircea ...
BNS: Salariaţii Poştei Române organizează grevă de avertisment miercuri dimineaţa. Următorul pas va fi greva generală
BNS: Salariaţii Poştei Române organizează grevă de avertisment miercuri dimineaţa. Următorul pas va fi greva generală
Angajaţii Poştei Române vor intra în grevă de avertisment miercuri dimineaţa, timp de două ore, iar dacă situaţia ...