1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

12 constructori se bat pentru un lot din autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureş, contract estimat la 285 milioane de lei

CNAIR a primit 12 oferte pentru construirea secţiunii Târgu Mureş-Ungheni din autostrada Câmpia Turzii – Târgu Mureş şi a unui drum de legătură, contract estimat la 285 milioane de lei. Acest lot a fost relicitat, după ce foştii constructori din Galaţi au reziliat contractul cu Compania de Drumuri în primăvara anului trecut.

07 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că în data de 06.03.2017 a avut loc depunerea ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică "Realizarea Autostrăzii Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureș - Ungheni și Drum de legătură - relicitare".

Au fost depuse 12 oferte, după cum urmează:

Ø  Asocierea ALDESA CONSTRUCCIONES S.A. - COMSA S.A.U.
Ø  Asocierea COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA S.A. - COPISA CONSTRUCTII SRL
Ø  FRANCO GIUSEPPE SRL
Ø  Asocierea HIDROCONSTRUCTIA S.A. - SINOHYDRO CORPORATION LIMITED
Ø  Asocierea ICM S.p.A - TANCRAD SRL
Ø  Asocierea IMPRESA DI COSTRUZIONI ING. E. MANTOVANI S.P.A. - SOCIETATEA DE CONSTRUCTII NAPOCA S.A. - ADURO IMPEX SRL
Ø  Asocierea ITINERA SPA - RETTER PROJECTMANAGEMENT SRL
Ø  Asocierea PST GROUP JSC - PST CONSTRUCTION WORKS SRL - ALPENSIDE SRL
Ø  Asocierea SOGUT INSAAT TAAHHUT PETROL MADENCILIK GIDA NAKLIYAT IC VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI - MAKSAN TECHNO GRUP SRL
Ø  STRABAG S.R.L.
Ø  TIRRENA SCAVI SpA
Ø  Asocierea TRAMECO S.A. - VAHOSTAV-SK, a.s.

„În conformitate cu noile prevederi legale în materia achiziţiilor publice, Comisia de evaluare îşi începe activitatea privind evaluarea ofertelor. Informaţii privind finalizarea procesului de evaluare se vor regăsi în platforma SEAP", au spus reprezentanţii CNAIR.

În octombrie anul trecut, CNAIR a scos din nou la licitaţie lucrările pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni şi a drumului de legătură, valoarea estimată a contractului fiind de 284,916 milioane de lei, fără TVA.

Asta după ce foştii constructori gălăţeni ai lotului au renunţat la proiect în primăvara anului trecut, invocând faptul că au primit timp de un an ordinul de începere a lucrărilor.

Contractul iniţial pentru „realizarea autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, sector 1C Târgu Mureş - Ogra, lotul 1: Târgu Mureş - Ungheni + drum de legatură" a fost semnat pe 11 martie 2015 cu Asocierea SC Lemacons SRL - SC Vega 93 SRL - SC Arcada Company SA. În valoare de 180 milioane de lei, fără TVA, contractul viza construirea a 4,5 kilometri de autostradă şi a 4,7 kilometri de drum de legătură.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO