1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

16 locuinţe, 33 de anexe şi 18 curţi inundate în Suceava. Patru turişti evacuaţi

Un număr de 16 locuinţe, 33 de anexe gospodăreşti şi 18 curţi din Vatra Dornei au fost inundate în ultimele ore ca urmare a creşterii rapide a debitelor râurilor Dorna şi Bistriţa pe fondul încălzirii şi al ploilor, iar patru turişti aflaţi într-o pensiune cu risc de inundaţii au fost evacuaţi.

05 feb, 2017 | Mediafax

ISU Suceava a anunţat că temperaturile crescute au favorizat topirea zăpezilor de pe versanţi şi a gheţurilor din albiile râurilor Dorna şi Bistriţa, iar apa revărsată din albia râurilor a afectat mai multe locuinţe, anexe gospodăreşti şi din municipiul Vatra Dornei.

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" al judeţului Suceava a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari suceveni, Instituţiei Prefectului, SGA, Poliţiei şi Jandarmeriei.

Un număr de 30 de pompieri militari au intervenit cu trei autospeciale şi patru motopompe, pentru evacuarea apei şi pentru ridicarea unor diguri din saci de nisip, în zonele în care apa ameninţa gospodăriile, la intervenţii participând şi lucrători ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Vatra Dornei. Citeşte mai mult pe Mediafax.ro. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO