1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

2.000 de adăposturi pentru staţii de autobuz şi troleibuz. Primăria Capitalei a primit două oferte la licitaţia de 18 milioane de euro

Primăria Bucureşti a primit două oferte la licitaţia de adăposturi modulare pentru staţii de troleibuz şi staţii de autobuz. Acordul cadru ce ar urma să fie atribuit are o valoare estimată de până la 88,73 milioane de lei (18 milioane de euro) şi vizează până la 2.000 de adăposturi.

11 dec, 2019 | | ECONOMICA.net

Cele două oferte depuse până la termenul limită din 4 decembrie provin de la:

1. Tettas - Suqian Bests Advertising Media Co (România – China)
2. Euromedia Group – X-Tra Clean Services – Electrogrup

Firma Tettas SRL din sectorul 1 al Capitalei a fost înfiinţată în 1991 şi anul trecut a avut un profit de peste 60.000 de lei, la afaceri de 1,55 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. În ce priveşte partenerul chinez de la licitaţie, Suqian Bests Advertising Media Co, acesta apare pe Alibaba cu oferte de adăposturi pentru autobuze de până la 3.500 de dolari/bucata (foto).

Euromedia Group, liderul celui de-al doilea ofertant, este una dintre cele mai mari firme de publicitate stradală din România şi are sediul în Voluntari. Anul trecut, compania a raportat un profit net de 5,7 milioane de lei, la afaceri de aproape 47 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Ofertele urmează să fie analizate până pe 4 mai 2020, conform datelor din platforma de achiziţii publice SICAP.

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat pe 3 octombrie 2019 licitaţia de adăposturi modulare pentru staţii de troleibuz şi staţii de autobuz, cu montajul inclus.

Potrivit unei imagini postate pe forumul Asociaţiei Metrou Uşor, şi Primăria Voluntari a investit în adăposturi pentru staţii de autobuze (foto jos). Acestea ar avea aer condiţionat, wi-fi şi priză pentru încărcarea telefonului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO