1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

Companii

20 de companii vor promova produsele româneşti din domeniul IT&C în SUA

20 de companii vor participa la o misiune economică de promovare a produselor româneşti din domeniul IT&C în SUA, care va beneficia de o finanţare de la bugetul de stat, în valoare de 505.595 lei cu TVA, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, preluat de Agerpres

07 iun, 2019 | Agerpres

"Delegaţia României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele româneşti vor participa la două evenimente de marcă, SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie, şi SelectUSA Spin-off, ce se va desfăşura la San Francisco în zilele de 13 şi 14 iunie.

Cu această ocazie, la Baltimore, vor fi organizate întâlniri cu reprezentantul US Commercial Service şi companii din zonă. Obiectivele principale ale misiunii sunt: creşterea vizibilităţii firmelor româneşti din industria IT&C, unul dintre domeniile în care ţara noastră este competitivă pe plan internaţional, promovarea produselor româneşti din domeniul industriei tehnologiilor inovative, identificarea de noi oportunităţi de afaceri şi stabilirea unor parteneriate de lungă durată", se precizează în comunicat.

Companiile care vor promova IT-ul românesc în Statele Unite sunt: Mahal Trade, Web Win Group Net, Coduck Brothers, Gemini Solutions, Kineto Tech Rehab, CBN IT Software Solutions, Connections Consult, Aggranda Solutions, Romanian Security Systems, Holistion Software Consulting, Zitec, Tremend Software Consulting, Thecon SRL, Special Travel Experiences, Danirom Company, CMD Software Espresso, Softsynergy, Circle Technologies, Finacon International Consulting, Linnify.

Misiunea economică se desfăşoară în cadrul Programului de susţinere şi promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat şi este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în parteneriat cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii - ANIS.

SelectUSA Investment Summit, găzduit de Secretarul SUA pentru Comerţ, Wilbur Ross, este evenimentul de cel mai înalt nivel dedicat promovării investiţiilor străine directe (ISD) în Statele Unite ale Americii şi constituie o platformă de conectare a companiilor străine cu organizaţiile de dezvoltare economică din SUA, în vederea facilitării investiţiilor în afaceri şi creării de locuri de muncă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO