25% dobândă anuală la $ZPAY, criptomoneda cu creștere 13X în ultimele 3 luni

$ZPAY este criptomoneda nativă a proiectului ZoidPay, o platformă de lichiditate din lumea finanțelor descentralizate care facilitează efectuarea plăților cu criptomonede către peste 400 de milioane de magazine online din întreaga lume.
Ion Dobreanu - mar, 19 apr. 2022, 16:31
25% dobândă anuală la $ZPAY, criptomoneda cu creștere 13X în ultimele 3 luni

Utilizatorii care depun criptomonedele $ZPAY în programul de Metastaking oferit de Elrond Network – un blockchain românesc a cărui criptomonedă nativă, $EGLD, este clasată în primele 40 mondial de mai bine de un an – se vor putea bucura o dobândă anuală de până la 25%.

Dobânda, care este obținută din comisioanele reținute pentru validarea tranzacțiilor din acest ecosistem prin protocolul Proof-of-Stake (PoS), poate fi revendicată de către investitori prin intermediul platformei Maiar.Exchange.

Nu mai puțin de 5 milioane de $ZPAY vor fi distribuiți în primul an în cadrul acestui program care, din prisma investitorilor, este similar cu un cont de economii, însă are potențialul de a fi mult mai profitabil.

 

$ZPAY a devenit a doua cea mai tranzacționată criptomonedă din Elrond Blockchain, fiind depășită numai de token-ul nativ $EGLD, după ce a lansat un program de Staking pe aplicația Maiar – platforma de exchange oficială adresată deținătorilor de criptomonede din ecosistemul Elrond.

Adopția $ZPAY a depăsit pragul de 30.000 de deținători la aproximativ o lună după migrarea pe Elrond Blockchain.

 

Progresul rapid al valorii $ZPAY fost influențat și de lansarea celei de-a doua serii de 100 de „Shopping Pools” care vor fi găzduite de către ZoidPay. Aceste „spații comerciale virtuale” pe care antreprenorii le pot rezerva în cadrul platformei de e-Commerce ZoidPay, oferă, pe lângă soluția avangardistă de e-Commerce și diverse venituri pasive.

Adopția de $ZPAY va continua să crească cu ajutorul programului de Metabonding lansat de Elrond Network, acolo unde investitorii care au depus $EGLD și/sau $LKMEX în programele de Staking si Farming din aplicația Maiar, primesc dobânzi sub formă de criptomonede native ale unor proiecte partenere din ecosistem, printre care se numără și ZoidPay. ZoidPay a pus la bataie 70 de mil de tokeni pentru acest program (aproximativ 56 de milioane de $ la pretul actual de $0.81).

În curând, utilizatorii extensiei ZoidPay pentru Google Chrome vor putea efectua plăți online și folosind criptomonedele $LKMEX, care sunt acordate sub formă de dobândă în cadrul diverselor programe de recompense. Acestea reprezintă, în esență, criptomonedele $MEX blocate temporar, care nu pot fi altfel valorificate pentru o anumită perioadă de timp.

Criptomoneda $ZPAY a fost lansată pe exchange-ul MEXC în luna Aprilie, însă Eduard Oneci, CEO și co-fondator al ZoidPay, a anunţat că token-ul urmează să fie listat și pe alte 3 exchange-uri din Blockchain în următoarele 3 luni.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 de IT-iști, majoritatea români
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 ...
Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, care operează pe plan local lanțul Mega Image și care a cumpărat Profi Rom Food, lansează în București AD/01, un nou "studio tech" care se va ocupa......
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...
Cele mai potrivite cadouri de Paște pentru angajați și partenerii de afaceri
Cele mai potrivite cadouri de Paște pentru angajați și partenerii de afaceri
Pe măsură ce sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, tot mai mulți dintre noi ne îndreptăm atenția către ...
Criză cacao – Explozia preţurilor a impulsionat Ecuadorul să îşi majoreze producţia
Criză cacao – Explozia preţurilor a impulsionat Ecuadorul să îşi majoreze producţia
Producţia anuală de boabe de cacao a Ecuadorului ar urma să atingă pragul de 500.000 de tone în următorii doi ani, ...