27% din contractele ING Asigurări de Viaţă reprezintă planurile financiare pentru copii

Planurile financiare pentru copii reprezintă 27% din portofoliul total de contracte în vigoare al ING Asigurări de Viaţă şi aproape un sfert din totalul contractelor noi din 2013.
Economica.net - sâm, 01 iun. 2013, 08:43
27% din contractele ING Asigurări de Viaţă reprezintă planurile financiare pentru copii

La sfârşitul lunii aprilie asigurările pentru copii deţineau o pondere de 27% din întreg portofoliu de produse în vigoare, în creştere cu un punct procentual faţă de perioada similară a anului trecut. În ceea ce priveşte ‘portretul robot’ al clienţilor care au încheiat planuri financiare pentru copii la ING în 2013, circa 60% sunt femei, aproape 80% au vârste cuprinse între 25 şi 39 de ani şi aproape toţi (80%) sunt casătoriţi.

Până pe 12 iulie 2013, ING desfăşoară campania de marketing ‘Un sac fără fund cu jucării de la ING’, în cadrul căreia participanţii pot câştiga vouchere în valoare totală de 10.000 de lei la diferite magazine pentru copii.

‘Doar în primele patru luni din 2013 sumele plătite de ING beneficiarilor contractelor ajunse la maturitate sunt de circa 4,5 milioane de lei, iar pentru alte 20 de contracte – pentru cazurile de deces sau invaliditate a părintelui contractant – am preluat plata primelor, continuând să economisim în beneficiul copiilor’, a declarat Carmen Soare, director Marketing ING Asigurări de Viaţă.

Planurile financiare pentru copii (GenT pentru Copil şi Academica) sunt cele mai solicitate produse din portofoliul ING, reprezentând circa un sfert din totalul contractelor noi încheiate în ianuarie-aprilie 2013.
‘Dorinţa părinţilor de a asigura din timp o sursă de venituri pentru copii la vârsta majoratului este reflectată de ponderea mare a celor care încheie un plan financiar de la vârste foarte mici ale copiilor lor. Astfel, la ING, aproximativ 70% din poliţele noi din această categorie încheiate în primele patru luni ale anului 2013 sunt contractele pentru copiii mai mici de 6 ani. Totodată, doar în primele patru luni din 2013, sumele plătite de ING copiilor care au împlinit 18 ani au fost de 4,49 milioane de lei, în creştere cu peste 42% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Faptul că peste jumătate (52%) dintre clienţii ale căror contracte s-au maturizat în primele patru luni din 2013 au ales să încaseze sumele acumulate sub formă de rente anuale arată că aceştia îşi doresc, în principal, să le asigure copiilor susţinere financiară constantă în primii ani din viaţa de adult. Banii acumulaţi printr-o asigurare pentru copii pot fi plătiţi eşalonat, sub formă de rente anuale pe o perioadă de cinci ani, sau într-o singură tranşă’, se arată în document.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...