1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

300 de tineri se luptă pentru un loc de muncă la Kraft Foods sau GlaxoSmithKline

300 de studenţi, masteranzi şi absolvenţi cu rezultate academice peste medie, cu experienţă extracurriculară şi care au studiat şi în străinătate intră mâine în cursa pentru un loc de muncă la una din companiile Kraft Foods şi GlaxoSmithKline.

09 mai, 2012 | ECONOMICA.net

Pe 10 şi 11 mai, în Bucureşti, are loc a cincea ediţie a programului Top Talents Romania. 300 de studenţi, masteranzi şi proaspăt absolvenţi cu rezultate academice foarte bune şi cu experienţă extracurriculară internaţională au fost selectaţi să participe la evenimentul care începe mâine. Cei 300 de participanţi au fost selectaţi, după ce s-au înscris pe platforma toptalents.ro. Oficialii programului nu ne-au comunicat însă cifra absolută a tinerilor care vor fi recrutaţi în cadrul evenimentului.
"Evenimentul Top Talents îşi propune să ofere acces candidaţilor la oportunităţi de carieră. În cadrul ediţiei din 2012, o parte dintre tinerii participanţi la evenimentul vor intra în procesul de selecţie pentru programul Cross Functional Trainee al companiei Kraft Foods Romania, respectiv pentru programul Sales Talent Program al companiei GlaxoSmithKline", au spus pentru ECONOMICA.NET oficialii firmei Catalyst Solutions, care sunt organizatorii evenimentului.

În cele două zile ale evenimentului, tinerii vor interacţiona cu oficiali ai companiilor de top interesate în investiţia în resurse umane valoroase, precum BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L'Oréal şi GlaxoSmithKline.

Printre vorbitorii de la eveniment se numără Gilles Antoine- Country General Manager la L’Oreal, Gerard Chandran - Director la Kraft Foods Romania, Adela Jansen, Director Executiv de Resurse Umane la BRD - Groupe Société Générale.

Intră pe toptalents.ro pentru mai multe informaţii despre eveniment.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO