Patru avantaje majore ale asigurărilor RCA online (P)

Internetul a devenit o parte importantă din viaţa oamenilor, mai ales în ultimii ani, când mediul online a cunoscut o dezvoltare impresionantă şi în România. În ziua de astăzi, oamenii îşi comandă de pe internet produsele şi serviciile de care au nevoie în viaţa de zi cu zi.
Ion Dobreanu - mar, 22 feb. 2022, 18:44
Patru avantaje majore ale asigurărilor RCA online (P)

Având în vedere cererea din ce în ce mai mare, afacerile se adaptează şi vin cu instrumente noi pentru a le veni în ajutor. Astfel, în ceea ce priveşte poliţele auto obligatorii, clienţii pot beneficia de un calculator RCA unde să introducă datele şi să vadă cât costă asigurarea. În acest fel ei pot compara tarifele la diverşi asiguratori sau brokeri şi pot lua cea mai bună decizie.

Iată cele mai bune motive pentru a achiziţiona o asigurare RCA de pe internet:

Poliţa poate fi încheiată de oriunde

O asigurare auto RCA online se poate încheia de oriunde: din confortul propriului pat, de la birou, din vacanţă. Este nevoie doar de laptop, calculator, tableta sau telefon, conectate la internet. Se evita în acest fel timpul petrecut în oraş, statul la eventualele cozi sau interacţiunea fizică. În plus, pentru că platformele online cunoscute sunt din ce în ce mai bine puse la punct, ele sunt sigure şi nu prezintă niciun risc în privinţa datelor personale sau cheltuirii banilor.

Poliţa se emite rapid

Pe lângă avantajul că poliţa online se emite de oriunde, specialiştii de la Romasig mai punctează şi că ea se poate comanda rapid. Este nevoie de completarea unui formular, în care să fie trecute datele solicitantului şi cele ale vehiculului, iar dacă suma şi condiţiile sunt acceptate de solicitant, acesta poate plasa comandă. În cazul în care un client revine pe o anumită platforma pentru a comanda din nou o asigurare, poate vedea că datele sunt recunoscute automat, astfel că nu este nevoie dă reintroducă aceleaşi date, procesul fiind mai uşor.

Mai multe oferte

Achiziţia unei poliţe fizice îi limitează pe oameni la o anumită arie geografică. Mai exact, şoferii sunt condiţionaţi să se adreseze brokerilor prezenţi în oraşul lor sau în zona în care se afla. În schimb, cumpărarea unei poliţe online oferă mai multă libertate de alegere. Practic, cumpărătorul poate opta pentru orice îşi doreşte, în funcţie de necesităţile şi de dorinţele sale.

Cresc şansele de a cumpăra un RCA ieftin

Cumpărând de pe internet, sunt mai multe şanse pentru un şofer să beneficieze de un RCA ieftin. Cum este posibil acest lucru? Tocmai prin faptul că solicitanţii pot verifica tarifele practicate de mai mulţi asiguratori, le pot analiza şi în acest fel pot lua o decizie în avantajul lor.

Nu este nevoie de cunoştinţe amănunţite de utilizare a internetului pentru comandarea unei asigurări RCA online. De fapt, după o primă achiziţie, procesul va fi şi mai rapid, dar şi mai simplu. După ce documentul este primit pe e-mail, el se poate stoca digital, pentru a fi la îndemână în caz de nevoie, sau se poate imprima, pentru cei care preferă varianta tradiţională, pe hârtie.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde pentru ajutorul de restructurare. ...
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Prim-ministrul Scoţiei, Humza Yousaf, a demisionat luni după ce nu a reuşit să obţină suficient sprijin pentru a supravieţui ...
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat la toate provocările”
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat ...
GreenPoint Management, companie care implementează obligațiile privind răspunderea extinsă a producătorilor în domeniul ...
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state ...