1EUR = 4.7354 RON | Bucureşti 20 º

After Business

5 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să-ţi ştergi contul de Facebook

Dacă te-ai gândit să-ți ștergi contul de Facebook, fie pentru că ești în căutarea unui loc de muncă și nu vrei ca angajatorii să răscolească prin trecutul tău, fie că te-ai săturat, iată ce trebuie să faci.

02 mar, 2013 | ECONOMICA.net

1. Verifică aplicațiile la care ești conectat
Sunt foarte multe aplicații și website-uri care îți cer să te înregistrezi cu numele și parola de Facebook, iar când îți ștergi contul, pierzi accesul la site-urile respective, scrie Mashable.

Poți verifica acest lucru din sectiunea Account Settings, apoi treci la butonul Apps din coloana stângă. Cele mai populare aplicații unde se folosește numele și parola de Facebook sunt Pinterest, Pandora, Foursquare, Spotify și Instagram. Unele aplicații îți permit să schimbi numele de înregistrare prin folosirea adresei de e-mail sau a datelor de la contul de Twitter.

2. Descarcă informațiile de pe profilul tău de Facebook
Utilizatorii care doresc să șteargă întreg istoricul de pe contul de Facebook, dar care vor să păstreze tot ceea ce au făcut pe rețeaua de socializare, Facebook a dezvoltat un mod ușor de a descărca aceste informații.

Accesează Account Setting, apoi click pe butonul General din coloana din partea stângă, apoi apasă butonul Download a copy of your Facebook data și finalizează operațiunea prin Start My Archive.
Vei putea astfel să păstrezi istoricul informațiilor din Timeline, precum posturile la care ai dat Like, la care ai dat Share, mesajele, fotografiile, istoricul conversațiilor, o listă cu prieteni și multe altele.

3. Nu uita de zilele de naștere ale prietenilor
Cere prietenilor zilele de naștere, pentru că dacă vei renunța la contul de Facebook, care a devenit o resursă eficientă în amintirea zilelor de naștere, nu vei mai avea acces la aceste informații. Spune-le că îți ștergi contul, dar că vrei să le poți spune La multi ani și în viitor. Sau folosește aplicația Facebook Birthday pentru a aduna toate informațiile.

4. Nu uita de datele de contact le prietenilor
Înainte de a-ți șterge contul, asigură-te că ai alte metode de a rămâne în contact cu prietenii tăi, fie că e vorba de e-mail, mesaje sau telefoane. Descarcă datele de contact de la fiecare persoană, dacă ți-e teamă că ai putea pierde legătura.

5. Salvează informațiile de pe Facebook în Cloud
Backupify.com este un instrument prin care se pot stoca datele aplicațiilor în cloud. Există două variante: cea gratuită, care îți oferă un spațiu de 1 GB, sau poți apela la serviciul plătit care îți poate oferi până la 25GB spațiu. Fișierele Backupify sunt stocate pe Amazon Web Services, care are un grad de securitate ridicat.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO