5 secrete pentru un Black Friday reușit, dezvăluite de EuroGsm

În ajun de Black Friday, specialiștii ThePhonegeeks ai EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecom din România, vin cu o serie de recomandări pentru amatorii de reduceri, astfel încât aceștia să profite de cele mai bune oferte și aibă parte de o experiență de cumpărare fără probleme. 
Economica.net - joi, 20 nov. 2014, 13:35
5 secrete pentru un Black Friday reușit, dezvăluite de EuroGsm

Un prim sfat pentru cei care plănuiesc să își cumpere telefoane, tablete, gadget-uri şi accesorii de Black Friday este acela de a-și face cont în avans pe site-ul EuroGsm, pentru ca datele lor personale să fie deja stocate, astfel încât comanda să poată fi plasată şi procesată rapid.

O altă modalitate prin care cumpărătorii se pot asigura că aleg produsele potrivite este aceea de a contacta în prealabil serviciul pentru clienți, prin intermediul site-ului sau la numărul de telefon afișat pe www.eurogsm.ro, pentru a afla detalii legate de produse sau condițiile de livrare sau retur.

„Cei care au întrebări legate de specificațiile tehnice ale unui produs ar trebui să consulte un specialist înainte de Black Friday, deoarece în ziua respectivă este posibil să i se răspundă cu întârziere, toate resursele consultanților fiind concentrate pe comenzi și livrări. În weekend-ul 21-23 noiembrie, echipa de specialiști ThePhoneGeeks va fi la dispoziția cumpărătorilor atât pe e-mail, cât și prin intermediul funcției de chat disponibilă în secțiunea dedicată de pe site”, a precizat Alexandra Gună – ThePhoneGeeks.

În plus, cei care își doresc un produs anume, dar nu sunt convinși de specificațile acestuia, au opțiunea de a merge în magazine, unde pot să interacționeze cu produsul, să îl analizeze și să afle mai multe informații despre caracteristicile acestuia.

De asemenea, vânătorilor de oferte le este recomandat să se aboneze din timp la newsletter, deoarece acesta include mai multe detalii despre oferta de reduceri de Black Friday.

Știind deja ce produse vor și cât costă fiecare, clienții își pot adăuga produsele preferate în coșul de cumpărături chiar înainte de startul campaniei de Black Friday. Astfel, după activarea ofertelor, nu le rămâne decât să dea click pe butonul de finalizare și să aștepte să fie contactaţi pentru confirmarea comenzii înregistrate.

 

Cum putem profita de cele mai bune oferte, atât de pe PC cât și de pe mobil sau tabletă?

 

Deși utilizarea unui PC oferă posibilitatea unui multitasking mai eficient, cei care caută oferte de Black Friday de pe smartphone sau tabletă au și ei la îndemână câteva instrumente cu ajutorul cărora pot naviga cu ușurință pe site-urile retailerilor.

Astfel, aplicații precum Bookmark Folder, Bookmark Home sau Shortcutbox Bookmarks Manager oferă utilizatorilor posibilitatea de a salva adresele web ale produselor preferate și de a le organiza pe categorii, astfel încât acestea să fie simplu de accesat. Alternativ, produsele de pe site-ul EuroGsm pot fi adăugate la “favorite”, în contul de utilizator, astfel încât clienții vor avea afișate pe o singură pagină toate produsele care îi interesează.

Nu în ultimul rând, specialiștii EuroGsm le recomandă cumpărătorilor să plaseze comenzile cât de repede posibil după activarea ofertelor, astfel încât să nu riște ca stocul să se epuizeze.

EuroGsm organizează campania Black Friday în perioada 21 – 23 noiembrie 2014, atât în magazinele din rețea, cât și online, oferind telefoane mobile, tablete și accesorii la prețuri reduse cu până la 75%.

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...