PROCESIO și Modex au semnat un parteneriat pentru automatizarea de procese în sisteme blockchain

ROCESIO, platformă care standardizează modul în care utilizatorii creează, monitorizează și întrețin procesele din mediul de lucru dintr-o companie și Modex, furnizor de soluții pentru baze de date securizate în blockchain au semnat un parteneriat prin care vor colabora în implementarea de soluții în diferite industrii.
Lidia Neagu - joi, 03 feb. 2022, 15:24
PROCESIO și Modex au semnat un parteneriat pentru automatizarea de procese în sisteme blockchain

Cele două echipe tehnice au început deja integrarea dintre PROCESIO și Modex Blockchain Database (BCDB) pentru a derula în timp cât mai scurt proiecte comune bazate pe sinergiile oferite de siguranța, integritatea și transparența aduse de infrastructura blockchain enterprise și eficiența automatizării fluxurilor cu ajutorul tehnologiilor low-code.

În urma unor analize tehnice, cei doi parteneri au identificat multiple situații în care companiile-client pot câștiga timp și pot economisi resurse financiare dacă apelează la o soluție de automatizare a proceselor de stocare, urmărire, partajare și gestionare a informațiilor de business sensibile, bazată pe tehnologiile specifice dezvoltate de Modex și PROCESIO. 

Avantajele colaborării dintre PROCESIO și Modex se pot sumariza astfel: orice business care are nevoie să automatizeze rapid anumite procese care folosesc informații stocate în baze de date blockchain o pot face acum mult mai repede, la un cost mai redus și cu resurse tehnice mult diminuate. 

Mihai Ivașcu, CEO și Co-Fondator Modex: „Sunt încântat să urez bun venit PROCESIO în rândul partenerilor Modex de încredere. Sunt sigur că vom realiza lucruri grozave împreună, având două echipe care apreciază inovația și lucrează cu pasiune pentru a crea un viitor mai bun prin tehnologii inteligente. Produsul nostru emblematic, Modex BCDB, transformă modul în care datele sunt stocate, securizate și partajate, iar prin unirea forțelor cu PROCESIO putem oferi și mai multă valoare clienților.”

Marian Voicu, Co-Founder & Deputy CEO PROCESIO: „Prin parteneriatul cu Modex este validată încă o dată inovația adusă de PROCESIO. Împreună cu Modex vom reuși să accelerăm proiectele de implementare a produsului lor, dar totodată să venim către clienții noștri cu propuneri integrate de automatizare la nivel de fluxuri și baze de date. Pe termen lung vom crea împreună pachete integrate de soluții pentru business-uri din diverse industrii, companii care au o presiune extraordinară pentru accelerarea digitalizării și migrarea către soluții tehnice mai eficiente”.

Parteneriatul dintre cele două companii vine într-un context favorabil pentru industria tech. Conform KBV Research, piața globală a soluțiilor pentru automatizarea proceselor de business (BPA-Business Process Automation) urmează să ajungă la o valoare totală de 19,4 miliarde USD până în 2026, cu o rată anuală de creștere de peste 13%. Totodată, Gartner estimează că industria dezvoltatoare de tehnologii low-code crește într-un ritm și mai rapid, cu peste 22% în 2021 față de 2020, cifrându-se anul trecut la 13,8 miliarde de dolari. Potrivit altor studii, până în 2030 veniturile totale ale companiilor care dezvoltă platforme low-code ar urma să depășească la nivel global 190 miliarde de dolari.

PROCESIO este o tehnologie unică de tip enterprise-grade pe care orice companie sau persoană, indiferent dacă are sau nu abilități de programare, poate să o folosească in diverse proiecte de integrare, automatizare și procesare date. Cu PROCESIO poți crea și eficientiza fluxurile de lucru folosind o abordare low-code, no-code sau pe bază de cod personalizat, PROCESIO rulând aplicațiile într-un mediu sigur, rapid, modern și scalabil. 

Tehnologia PROCESIO este creată pentru companii care au nevoia de a construi automatizări și integrări personalizate sau de a procesa date, indiferent de industria în care acestea activează.

Modex dezvoltă produse și servicii scalabile care transformă modul în care datele și activele digitale sunt înregistrate, partajate și gestionate folosind tehnologia blockchain. Oferta Modex este structurată în jurul a două produse emblematice: Modex Blockchain Database (BCDB), o soluție enterprise brevetată care îmbină bazele de date tradiționale și tehnologia blockchain distribuită pentru a valorifica întregul potențial al ambelor tehnologii, și MODEX Token, o monedă digitală nativă care guvernează ecosistemul Modex.

 

Te-ar mai putea interesa și
Dacă nu ar fi aderat la NATO, Estonia ar fi fost acum în locul Ucrainei, afirmă şeful diplomaţiei estone
Dacă nu ar fi aderat la NATO, Estonia ar fi fost acum în locul Ucrainei, afirmă şeful diplomaţiei estone
Conflictul actual din Ucraina arată ce s-ar fi putut întâmpla Estoniei dacă nu ar fi devenit membră a NATO acum 20 de ani, a afirmat vineri ministrul de externe eston Margus Tsahkna, relatează......
Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor pe piața europeană după primele două luni din 2024
Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor pe piața europeană după primele două luni din 2024
Raportul JATO Dynamics cu privire la înmatriculările de autoturisme din februarie confirmă o nouă victorie a modelului ...
Ciolacu: Avem în plan ca până la sfârşitul anului să avem o aderare completă la Schengen
Ciolacu: Avem în plan ca până la sfârşitul anului să avem o aderare completă la Schengen
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Timişoara, la inaugurarea unui terminal al Aeroportului Internaţional, că ...
Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6
Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6
Metrorex informează că va fi restricționată circulația în Pasajul Băneasa pentru lucrări topografice la viitoarea ...