CNAIR a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova – Piteşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ridicat miercuri suspendarea procedurii pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor 3 şi 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti, publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire, potrivit Agerpres.
Economica.net - joi, 16 ian. 2020, 06:41
CNAIR a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova - Piteşti

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24 februarie pentru tronsonul 4 şi 5 februarie pentru tronsonul 3, precizează compania de drumuri într-un comunicat remis joi AGERPRES.

„Operatorii economici interesaţi de participarea la această procedura de achiziţie publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor”, se arată în comunicat.

CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum şi la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menţionat în documentaţia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

Valoarea estimată a contractului pentru tronsonul 4 este de 909,669 milioane de lei fără TVA, iar durata de 36 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Potrivit sursei citate, tronsonul 4 are o lungime de 31,81 kilometri (km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt şi Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti – Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Valoarea estimată a procedurii pentru tronsonul 3 este de 999,41 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Tronsonul 3 cu o lungime de 31,75 km va fi construit între km 57+550 şi km 89+300 şi va fi cuprins între intersecţia cu DN 65, în apropierea municipiului Slatina, şi limita dintre judeţele Olt şi Argeş şi va tranzita teritoriile localităţilor Valea Mare, Priseaca, Scornicesti, Optaşi, Tatuleşti, Coloneşti. 

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...