O companie românească face mystery shopping în Grecia, Cehia şi Ungaria

Compania Shoppers, specializată în servicii de mystery shopping a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 24% în primele trei luni ale acestui an, la 76.000 de euro, pe fondul pătrunderii pe noi pieţe.
Andrada Ghira - lun, 09 apr. 2012, 09:02
O companie românească face mystery shopping în Grecia, Cehia şi Ungaria

Shoppers operează de mai mulţi ani în Bulgaria, Polonia şi Republica Moldova, iar din 2012 s-a lansat pe trei noi pieţe în proiecte de mystery shopping pentru mărci precum Volkswagen, Microsoft şi Estee Lauder.

„Creşterea noastră se explică printr-o cotă de piaţa mai mare pe plan local, precum şi prin câştigarea unor noi proiecte pe pieţe externe: Grecia, Cehia şi Ungaria”, a declarat Adrian Barbu, CEO şi partener al grupului The Consultans, care deţine Shoppers.

Pentru 2011 compania estimează o cotă de 60% şi o cifră de afaceri de 540.000 de euro. Pe piaţa locală, Shoppers deserveşte branduri precum Louis Vuitton, Audi, Marriot, Starbucks, Citibank, Romtelecom, eMAG sau Dedeman.

La nivel de grup, în primele trei luni ale anului 2012, s-a înregistrat o cifră de afaceri de 123.500 de euro faţă de 101.200 euro în aceeaşi perioadă a anului trecut. Ponderea valorica cea mai mare, de 62 % aparţine companiei Shoppers.

The Consultants oferă un pachet integrat de servicii de evaluare, know-how, şi consultanta prin companiile grupului: Shoppers, The Consultants Troop, Powerlink şi Lovebrands.

Mystery shopping este un instrument de evaluare a serviciilor oferite de diverse companii clienţilor. În acest proces sunt implicati cumpărători sub acoperire care pe baza unui scenariu predefinit prin care sunt verificate competenţele angajaţilor. 

Te-ar mai putea interesa și
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii noi pentru cetăţeni şi va susţine procesul de recalculare a pensiilor
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii ...
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat în valoare de peste 131 de milioane de lei, conform unui proiect de HG consultat de Economica.net. Finanţarea acestei......
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse în perioada minivacanţei de Paşte, a declarat ...
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România au fost certificate drept „Green Homes" sau au obținut o precertificare (fiind ...
Fechet: SGR nu poate lua vacanţă. Activitatea HoReCa trebuie aibă prioritate maximă
Fechet: SGR nu poate lua vacanţă. Activitatea HoReCa trebuie aibă prioritate maximă
Sistemul Garanţie-Returnare (SGR) nu poate lua vacanţă, iar activitatea HoReCa trebuie să aibă prioritate maximă, a ...