Filmul cu cel mai bun debut din istorie la Hollywood. Vezi trailer

SF-ul "Răzbunătorii/ The Avengers", care aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record de 200,3 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations.
Economica.net - mar, 08 mai 2012, 04:42
Filmul cu cel mai bun debut din istorie la Hollywood. Vezi trailer

Regizat de Joss Whedon – creatorul şi scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” şi scenaristul peliculei „Toy Story” -, SF-ul „The Avengers” a doborât recordul de încasări obţinute de un film în primul weekend de proiecţii pe marile ecrane nord-americane, stabilit în 2011 de „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2”, care generase încasări de 168,2 milioane de dolari.

„The Avengers” spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America şi Black Widow, care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki.

 

Potrivit AFP, pe locul al doilea a coborât comedia „Think Like a Man”, după două săptămâni petrecute pe prima poziţie în box office-ul nord-american. Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate în timpul unei întâlniri romantice, filmul „Think Like a Man”, despre dificultatea relaţiilor dintre femei şi bărbaţi, a obţinut încasări de 8 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, care a ocupat primul loc în box office-ul nord-american timp de patru săptămâni consecutive, s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama „The Lucky One”, produsă de Warner Bros., a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari. Filmul reprezintă o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Nicholas Sparks şi îl are în distribuţie pe Zac Efron.

Pelicula de animaţie „Piraţii! O bandă de neisprăviţi/ The Pirates! Band of Misfits” s-a situat pe locul al cincilea. Filmul, care prezintă aventurile Căpitanului Pirat, a obţinut încasări de 5,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică „Te mai măriţi cu mine?/ The Five-Year Engagement”, în care rolurile principale sunt interpretate de Emily Blunt şi Jason Segel, a coborât un loc până pe poziţia a şasea, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Thrillerul „Corbul/ The Raven”, cu John Cusack în rolul principal, s-a menţinut pe locul al şaptelea, cu încasări de 2,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de acţiune „În siguranţă/ Safe”, în care Jason Statham joacă rolul unui bodyguard al unei fetiţe asiatice, urmărită de mafie, a coborât de pe locul al şaselea pe locul al optulea, cu încasări de 2,47 milioane de dolari.

Documentarul „Chimpanzee”, produs de studiourile Disney, a coborât un loc şi a ajuns pe poziţia a noua, cu încasări de 2,39 milioane de dolari. Această peliculă prezintă aventurile unei familii de cimpanzei care trăieşte în Uganda.

„The Three Stooges”, o comedie în regia lui Bobby şi Peter Farrelly, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 1,8 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai primește un mandat, Leonardo Badea va lua supravegherea bancară-SURSE
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai ...
A început bătălia pentru posturile din Consiliul de Administrație al BNR. Numirea și validarea noului Consiliu trebuie să aibă loc până la începutul vacanței parlamentare, la data de 1......
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în creștere cu 35%
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în ...
Guprul Banca Transilvania a anunțat astăzi că a obținut un profit net consolidat de 1,1324 de miliarde de lei (+35% față ...
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Cotaţiile futures la cacao sunt în scădere, în urma ploilor favorabile pentru recoltele din Vestul Africii şi a analizei ...
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet Group a încheiat primul trimestru al acestui an cu o pierdere netă de 9,7 milioane de lei, comparativ cu o pierdere ...