Carantina zonală se încheie pentru localitățile Glina, Tunari şi 1 Decembrie și se prelungește pentru Popești-Leordeni

Măsura de carantină zonală încetează de vineri, de la ora 22.00, pentru localităţile Glina, Tunari şi 1 Decembrie, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov.
AGERPRES - vin, 16 apr. 2021, 21:17
Carantina zonală se încheie pentru localitățile Glina, Tunari şi 1 Decembrie și se prelungește pentru Popești-Leordeni

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţa de vineri, cele trei hotărâri privind încetarea măsurii de carantină zonală.

Rata incidenţei COVID-19 la mia de locuitori este vineri de 3,48 pentru Glina, 3,50 pentru Tunari şi 4,41 pentru 1 Decembrie.

Glina a intrat în carantină din 26 martie pentru două săptămâni, în urma unui ordin al şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, măsură care a fost prelungită pe 9 aprilie pentru şapte zile.

Comuna Tunari a intrat în carantină pe 19 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Pe 2 aprilie măsura a fost prelungită pentru 14 zile.

Localitatea 1 Decembrie a intrat în carantină pe 2 aprilie pentru 14 zile.

Popeşti-Leordeni

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu şapte zile pentru oraşul Popeşti-Leordeni, începând de vineri, de la ora 22,00, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 este vineri de 7,12 în Popeşti-Leordeni.

Oraşul Popeşti-Leordeni a intrat în carantină din seara de 19 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a fost prelungită pe 2 aprilie pentru alte 14 zile.

Te-ar mai putea interesa și
Metro continuă expansiunea cu noul concept LaDoiPași Extra, deși perioada de testare nu s-a încheiat. Câte magazine operează compania
Metro continuă expansiunea cu noul concept LaDoiPași Extra, deși perioada de testare nu s-a încheiat. Câte magazine ...
Retailerul german Metro continuă expansiunea sub sigla LaDoiPași Extra, un concept nou de magazin pe care îl testează din 2022 în Ilfov și București și despre care spune că este încă în......
S-au ieftinit gazele pentru populație. Cu ce prețuri au venit ultimele facturi
S-au ieftinit gazele pentru populație. Cu ce prețuri au venit ultimele facturi
Prețul gazelor naturale facturate de Engie, cel mai mare furnizor de gaze naturale pentru popualție, pentru consumul lunii ...
Imobiliare de miliarde de euro în România: ce portofolii s-au majorat în 2023
Imobiliare de miliarde de euro în România: ce portofolii s-au majorat în 2023
Peste 10 miliarde de euro este valoarea portofoliilor de malluri, birouri și depozite la finele lui 2023 deținute de șase ...
Emmanuel Macron şi Xi Jinping cer un „armistiţiu olimpic” în toate conflictele din lume pe perioada desfășurării Jocurilor Olimpice de la Paris (Video)
Emmanuel Macron şi Xi Jinping cer un „armistiţiu olimpic” în toate conflictele din lume pe perioada desfășurării ...
Preşedinţii Franţei şi Chinei, Emmanuel Macron şi Xi Jinping, au pledat luni pentru un "armistiţiu olimpic" în toate ...