Blue Air lansează trei noi pachete tarifare cu beneficii suplimentare

Operatorul aerian Blue Air anunţă lansarea a trei noi pachete tarifare, menite să ofere pasagerilor soluţii adaptate nevoilor de călătorie, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.
AGERPRES - joi, 06 mai 2021, 13:57
Blue Air lansează trei noi pachete tarifare cu beneficii suplimentare

Astfel, începând cu data de 27 aprilie 2021, pe site-ul Blue Air sunt disponibile variantele tarifare BlueBASIC, BluePLUS şi BlueBIZ.

În cazul pachetului BlueBASIC sunt incluse beneficii precum: cel mai mic preţ disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg şi check-in online gratuit disponibil cu 24 de ore înainte de decolare. În plus, pentru o perioadă limitată de timp, toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferenţa de tarif.

De asemenea, pachetul BluePLUS este destinat pentru călătoriile de agrement şi conceput pentru pasagerii care doresc un plus de confort, incluzând: cel mai mic preţ disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (100x80x30cm), selectarea gratuită a locurilor standard (rândurile 5 – 32, dar cu excepţia locurilor cu spaţiu suplimentar pentru picioare), o schimbare gratuită (pentru o perioadă limitată de timp) a datelor de călătorie (cu plata doar a unei diferenţe de tarif), check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare, şi check-in gratuit la aeroport.

Potrivit sursei citate, pachetul BlueBIZ este un produs premium, creat pentru a răspunde cerinţelor similare clasei Business ale transportatorilor tradiţionali, ce conţine: loc premium, inclusiv locurile din primul rând şi locurile cu spaţiu suplimentar pentru picioare, schimbări nelimitate ale datelor de zbor gratuit, prioritate la îmbarcare plus două bagaje de cabină, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de 10 kg plus un bagaj de cabină mare (55x40x20cm) de 10 kg, un bagaj de cală de 32 kg (100x80x30cm), check-in gratuit la aeroport, check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 16 ani de activitate a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri.

Operatorul aerian este certificat IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi membru cu drepturi depline IATA.

Te-ar mai putea interesa și
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut loc în aprilie
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut ...
Forțe armate palestiniene, dintre care una pretinde că face parte din gruparea islamistă Hamas, au furat luna trecută un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare......
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28, ...
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
În noaptea de Înviere, linia de tramvai 41 va avea un program de funcţionare prelungit, până la ora 03.00, pentru a ...
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Statele Unite vor să ofere insulelor din Pacific o "alegere mai bună" decât China, chiar dacă Washingtonul singur nu ...