Nouă anulare a Salonului Auto de la New York

Salonul Auto de la New York, eveniment care ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 29 august 2021 a fost anulat. Organizatorii speră să poată relua evenimentul în aprilie 2022.
Robert Stan - vin, 06 aug. 2021, 09:38
Nouă anulare a Salonului Auto de la New York

„Anunțăm cu mare dezamăgire că Salonul Internațional de Automobile New York din 2021 de la Centrul de Convenții Jacob K. Javits a fost anulat din cauza incidenței crescânde a variantei Delta a Covid-19 și a măsurilor sporite anunțate recent de oficialii federali și locali pentru a opri răspândirea sa”, au anunțat organizatorii NYIAS.

Acest anunț marchează al doilea an consecutiv în care una dintre cele mai mari expoziții mondiale de automobile este anulată.

„Pandemia Covid a adus multe provocări orașului nostru, țării și lumii întregi, dar la fel ca industria automobilelor, știm că Salonul Auto de la New York va reveni și va fi mai mare și mai bun decât înainte”, au adăugat organizatorii menționând că speră ca evenimentul să poată avea loc în aprilie 2022.

Din nefericire, pe lângă problemele cauzate expozanților și vizitatorilor care află cu doar două săptămâni înainte că evenimentul nu va mai avea loc – detaliu care aduce aminte de scandalul iscat de anularea expoziției auto internaționale de la Geneva în 2020 – anularea ediției din acest an a NYIAS aruncă un văl de incertitudine și asupra altor evenimente auto majore programate pentru acest an. Să nu uităm că începând cu 6 septembrie ar trebui să aibă loc IAA Mobility Munchen, cel mai mare salon auto european din acest an.

Salonul Auto de la Chicago a avut loc luna trecută fără probleme, iar expoziția auto de la Detroit a fost și ea anulată în favoarea unui eveniment mai mic, în aer liber, care va avea loc la sfârșitul acestui an.

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...