DHL Express își scumpește de la anul serviciile de curierat din România

Grupul DHL Express, liderul pieței de servicii de curierat internațional, a anunțaț astăzi că își va modifica tarifele, în acord cu politica sa de ajustare anuală a prețurilor, această schimbare urmând să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022.
Ion Dobreanu - vin, 17 sept. 2021, 16:37
DHL Express își scumpește de la anul serviciile de curierat din România

În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 6,4% față de tarifele stabilite pentru 2021. Costul adițional pentru piese supradimensionate va fi redus la 295 de lei pe piesă.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservește.

Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare, care permite, de asemenea, companiei să investească în continuare în rețeaua sa, să fie mai puternincă în perioade de criză și să furnizeze creșterea capacității de transport, odată cu creșterea cererilor clienților.

„Ne străduim continuu să livrăm clienților noștri excelență și, prin urmare, investim în mod regulat pentru a ne extinde și îmbunătăți serviciile, asigurându-ne în același timp că afacerea lor poate continua chiar și în perioade de criză globală”, a spus Agnieszka Blas, director general DHL Express Romania.

DHL susține că datorită ajustărilor de preț anuale, poate să investească în infrastructură și tehnologie pentru a asigura soluții durabile pentru clienți, rezistente și de cea mai bună calitate.

Te-ar mai putea interesa și
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii noi pentru cetăţeni şi va susţine procesul de recalculare a pensiilor
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii ...
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat în valoare de peste 131 de milioane de lei, conform unui proiect de HG consultat de Economica.net. Finanţarea acestei......
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse în perioada minivacanţei de Paşte, a declarat ...
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România au fost certificate drept „Green Homes" sau au obținut o precertificare (fiind ...
Fechet: SGR nu poate lua vacanţă. Activitatea HoReCa trebuie aibă prioritate maximă
Fechet: SGR nu poate lua vacanţă. Activitatea HoReCa trebuie aibă prioritate maximă
Sistemul Garanţie-Returnare (SGR) nu poate lua vacanţă, iar activitatea HoReCa trebuie să aibă prioritate maximă, a ...