Serialul „Familia Borgia” se încheie după difuzarea celui de-al treilea sezon

Serialul de televiziune "Familia Borgia", produs de postul Showtime, se va încheia pe 16 iunie, odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al treilea sezon, informează contactmusic.com.
Economica.net - joi, 06 iun. 2013, 12:32
Serialul

Creatorul serialului, Neil Jordan, un regizor recompensat cu Oscar, a dezvăluit pentru site-ul Deadline.com că intenţionase iniţial ca „Familia Borgia” să aibă patru sezoane. După o discuţie cu Jeremy Irons, actorul principal din serial, în timp ce filmau ultimul episod din sezonul al treilea, cei doi au ajuns la părerea că intriga show-ului a fost încheiată de o manieră mulţumitoare şi că nu mai este nevoie să se filmeze şi un al patrulea sezon.

În timp ce filmau o scenă importantă pentru cel de-al treilea sezon, Jeremy Irons s-a întors spre Neil Jordan şi i-a spus: „Scena asta se simte ca şi cum ar încheia ceva, ca şi cum această familie ar ajunge la sfârşitul poveştii sale”.

Serialul urmăreşte destinele familiei Borgia din Italia Renaşterii: membrii ei ajung în cele mai înalte cercuri ale puterii şi temutul cap al familiei devine papa Alexandru al VI-lea. Pentru a-şi consolida puterea, Alexandru îşi mobilizează familia să depună un jurământ răzbunător contra celorlalte familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale. Astfel pontificatul său va deveni scena unor turbulenţe politice. Dar adevăratele probleme din viaţa lui Alexandru sunt copiii săi, care au crescut şi încep să-i sfideze autoritatea.

Jeremy Irons joacă rolul unui „patriarh” neînfrânt, îndrăzneţ şi manipulator al familiei Borgia, partitură pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur.

În cel de-al treilea sezon, telespectatorii au ocazia să o vadă pe Ana Ularu, care interpretează rolul ducesei Charlotte d’Albret, ce devine soţia lui Cesare Borgia, fiul cel mare al papei.

Te-ar mai putea interesa și
Israel Hamas: Egiptul va susține plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la CIJ pentru genocid
Israel Hamas: Egiptul va susține plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la CIJ pentru genocid
Egiptul a anunţat duminică oficial că va sprijini formal la Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) plângerea formulată de Africa de Sud împotriva Israelului pentru presupuse crime de......
europarlamentare 2024: Polonia dorește noul post de comisar european pentru apărare, afirmă fostul premier Ewa Kopacz
europarlamentare 2024: Polonia dorește noul post de comisar european pentru apărare, afirmă fostul premier Ewa Kopacz
Polonia va încerca să obţină în viitoarea Comisie Europeană postul de comisar european pentru apărare, dacă va fi ...
Impactul alegerii lui Trump președinte: cresc tarifele în SUA, UE și România. O majorare cu 10% a tarifelor ar conduce la o apreciere de 4%-5% a dolarului
Impactul alegerii lui Trump președinte: cresc tarifele în SUA, UE și România. O majorare cu 10% a tarifelor ar conduce ...
Indiferent de câștigătorul alegerilor din SUA, riscurile economice se vor resimți la nivel global. Alegerea lui Trump ...
Sindicatul polițiștilor își face magazin online
Sindicatul polițiștilor își face magazin online
Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, cel mai mare sindicat din Romania, își va deschide ...