„Autostrada Sudului”: A fost desemnat câștigătorul pentru studiul de fezabilitate București – Alexandria

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză București – Alexandria.
Ion Dobreanu - vin, 07 ian. 2022, 14:38

„Vineri, 7 ianuarie 2022, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a declarat câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză București – Alexandria. Câștigătorul licitației este asocierea DP CONSULT SA (Lider) – SC EXPLAN SRL (Asociat 1) – SCA TEAHA&FUZESI (Asociat 2), cu preţul de 16,12 milioane de lei fără TVA”, se arată în comunicatul CNAIR.

Durata contractului este de 17 luni de la data de începere a contractului.

În cadrul contractului se vor presta și elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente:

• Elaborarea Studiului de Fezabilitate;

• Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru susținerea Aplicației de Finanțare;

• Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor, după caz.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, au precizat reprezentanții CNAIR.

CNAIR a publicat pe 8 mai anunțul de licitație pentru studiul de fezabilitate necesar realizării drumului de mare viteză București – Alexandria. Acest tronson de 76 de kilometri era inclus în cadrul unui proiect mai vechi în „Autostrada Sudului”. În august, CNAIR a primit în șase oferte la licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București – Alexandria.

În dedembrie 2021, CNAIR a desemnat și câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj, respectiv asocierea EGIS România SA (lider de asociere) – Search Corporation S.R.L.– Italrom Inginerie Iinternațională SRL – Geostud S.R.L. – Eco Geodrum S.R.L. – EGIS Iinternational SAS.

Te-ar mai putea interesa și
1,2 km de conductă de termoficare reabilitați, dați în folosință în București
1,2 km de conductă de termoficare reabilitați, dați în folosință în București
Compania Municipală Energetica Servicii București a realizat probele de presiune pentru încă două tronsoane de conductă magistrală de termoficare, în Obiectivul 4 – Magistrala II-III......
Zilele însorite și calde vor alterna cu cele ploioase și reci în luna mai – prognoză ANM
Zilele însorite și calde vor alterna cu cele ploioase și reci în luna mai – prognoză ANM
Vremea va fi instabilă în luna mai, zilele însorite şi calde, uneori chiar caniculare, alternând cu zilele reci şi ...
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Ryaniar, cea mai mare companie aeriană din Europa, a transmis un anunț important pasagerilor care zboară spre și dinspre ...
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Poarta de protecție din cadrul proiectului - pilot din stația de metrou Berceni a fost omologată și urmează să fie ...