Platforma de crypto Tradesilvania a intermediat tranzacții de 200 milioane de euro în 2021

Tradesilvania, companie românească de investiții în criptomonede și gestionare de asseturi digitale, anunță înregistrarea unei cifre record de 200 milioane euro active totale tranzacționate pe platformă în anul 2021.
Lidia Neagu - mar, 18 ian. 2022, 12:32
Platforma de crypto Tradesilvania a intermediat tranzacții de 200 milioane de euro în 2021

O creștere record, de 600%, a fost observată și asupra bazei de clienți persoane juridice, care au investit în criptomonede și bunuri digitale, iar trendul se menține și la început de 2022.

Platforma oferă acces la 44 de criptomonede, 101 de parități crypto, un portofel electronic securizat și o aplicație mobilă care permite utilizatorului să acceseze portofoliul de oriunde și oricând, răspunzând astfel interesului în creștere al românilor pentru zona de criptomonede.

“Anul 2021 a reprezentat pentru noi un an de dezvoltare pe toate segmentele, atât la nivel de produs, prin dublarea numărului de monede puse la dispoziția clienților, implementarea serviciului de savings, cel de trading automat etc. cât și la nivel de echipă, unde am reușit să dezvoltăm poate cel mai performant și complet cadru de conformitate, fiind în acest moment în dialog direct cu autoritățile pentru reglementarea suplimentară și dezvoltarea legislației specifice și în România. Evoluția clienților persoane juridice, printre care mai multe companii listate la BVB, nu a fost o surpriză pentru noi. Procentul de creștere ne-a surprins, mai ales în lipsa unor acțiuni de marketing cu scopul de atragere de companii. Creșterea de 600% indică faptul că România este tot mai pregătită pe subiectul investițiilor în bunuri digitale cu o dinamică crescută, inclusiv crypto“, a menționat Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

Interesul românilor se poate vedea și prin faptul că EGLD (prima monedă crypto românească, lansată de ELROND) are o valoare 1 la 1 cu capitalizarea acțiunilor Băncii Transilvania (indice TLV la BVB), poziționându-se într-un moment de vârf și la 2:1.

Prin soluțiile de încărcare a portofelului digital gratuit, prin plata cu card VISA sau MasterCard sau prin plata prin transfer bancar cu RON sau EUR, Tradesilvania este unul dintre puținele exchange-uri de monede digitale care oferă acces la sistemul blockchain și achiziția de criptomonede direct către cumpărător, cu un comision de 0%, fără alte comisioane ascunse și cu un serviciu de suport clienți disponibil în limbile română și engleză.

Tradesilvania este singurul exchange din România și printre puținele din Europa care a obținut certificarea ISO 27001 – securitatea informațiilor și ISO 9001 – managementul organizației.

“În spatele platformei Tradesilvania stau 7 ani de dezvoltare tehnică continuă prin aplicarea celor mai noi tehnologii și peste 5 ani de integrare continuă cu parteneri din domenii precum cel bancar, instituțional, parteneri de infrastructură tehnică ceea ce ne permite să reprezentăm cu succes România pe harta crypto a Europei, la acest moment deservind și clienți din Spațiul Economic European.” a declarat Răzvan Moldovan, Deputy CEO Tradesilvania. 

Un alt element de diferențiere este secțiunea OTC (over the counter) pentru instituții și tranzacții mari (100.000-5.000.000 euro) cu un comision de 0.1%. 

Tradesilvania este o platformă digitală specializată în investiții și tranzacționarea criptomonedelor cu sediul în Cluj-Napoca. Platforma oferă acces la 44 de criptomonede, 101 de parități crypto, un portofel electronic securizat și o aplicație mobilă care permite utilizatorului să acceseze portofoliul de oriunde și oricând.

Pe lângă platforma de schimb și tranzacționare, Tradesilvania oferă servicii de asset management și custodie a activelor digitale. În 2021, echipa a implementat serviciul „Savings” cu 11 criptomonede, care permite utilizatorilor, persoane fizice și juridice din Spațiul Economic European să obțină un câștig anual de până la 13% pentru monedele stocate pe platforma Tradesilvania.

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...