Cum îți dai seama care joc de slot este mai profitabil?

Există multe mituri în jurul jocurilor de noroc. Jucătorii caută mereu o modalitate de a manipula sistemul pentru a întoarce cotele în favoarea lor.
Ion Dobreanu - vin, 03 iun. 2022, 14:47
Cum îți dai seama care joc de slot este mai profitabil?

Din acest punct de vedere, majoritatea jucătorilor vor să știe care jocuri ca la aparate sunt aduc cel mai bun profit.

În realitate, nu există o modalitate clară de a face acest lucru. Sloturile folosesc RNG-uri (generatoare de numere aleatoare) pentru a aloca premiile în bani reali. Cu toate acestea, în teorie, există semne revelatoare pe care entuziaștii experimentați de sloturi le-au folosit pentru a spune dacă un slot este sau nu avantajos.

Ce înseamnă un slot avantajos?

Sloturile avantajoase sunt cele despre care jucătorii prezic că sunt pe cale să plătească o sumă substanțială sau un premiu jackpot după câteva rotiri.

În esență, un slot are potențialul de a oferi un premiu în orice moment,Deci, este aceasta o realitate sau doar un mit faptul că unele jocuri sunt mai profitabile decât altele? Vedem în continuare!

generator aleatorii

Generatorul de numere aleatorii

Un slot folosește un RNG (generator de numere aleatorii) pentru a determina câștigurile la întâmplare. Acest lucru face ca jocul să fie fair-play și este foarte dificil de determinat dacă un slot va acorda sau nu un premiu într-o anumită perioadă. Din acest motiv, jucătorii folosesc alte mijloace pentru a determina când un slot este pe cale să plătească. Aruncăm o privire asupra câtorva dintre acești factori și încercăm să învingem sistemul căutând sloturi profitabile.

Sunt sloturile progresive?

Un slot progresiv poate fi clasificat ca fiind un slot profitabil datorită funcției sale de jackpot. Motivul este că acestea necesită depozite mai mari și au tendința de a plăti pe o perioadă mai lungă de timp, recompensând însă norocoșii cu premii consistente. Jucătorii au nevoie de un buget mai mare, de mai mult timp și, ca un beneficiu suplimentar pentru a avea șanse de câștig, de o grămadă de răbdare.

Sloturile progresive sunt ușor de localizat în cazinourile online, deoarece sunt clasificate, dar cum îți dai seama dacă este un slot profitabil?

Toate sloturile progresive au o sumă de jackpot stabilită. Aceasta este suma la care jocul se resetează după ce jackpotul complet a fost plătit. Un joc progresiv va permite uneori jucătorilor să câștige sume mai mici care diminuează jackpot-ul cu o sumă mică, nu prea mare. Poți verifica suma de bază a jackpot-ului prin revizuirea jocului. Majoritatea furnizorilor de jocuri de noroc fac publice aceste informații online și găsirea lor este destul de ușoară.

Comparând jackpotul de bază cu suma, poți să îți dai seama cât de profitabil este un joc. Cu toate acestea, a prezice dacă vei câștiga sau nu este imposibil.

Verifică RTP-ul jocurilor

Pentru cei care caută un randament rapid pentru majoritatea rotirilor lor, cel mai simplu este să arunce o privire la procentul RTP al jocului. RTP-ul este procentul de revenire la jucător. Acesta a fost calculat de către furnizorul de jocuri de noroc pe baza unei serii de rotiri. În medie, jocul va plăti un procentaj din pariul tău la obținerea unei combinații câștigătoare. Cu cât RTP-ul este mai mare, cu atât premiul va fi mai mare.

Un RTP scăzut variază între 80% și 91%, un RTP mediu variază între 91% și 96%, iar un RTP ridicat este tot ceea ce variază între 96% și 99,98%. Nu există un slot care să aibă un RTP de 100%.

Așadar, dacă ești în căutarea unui slot profitabil care plătește sume generoase de bani, caută un slot cu RTP% ridicat.

Volatilitatea unui slot

În timp ce randamentul oferă o idee despre momentul în care slotul va plăti, volatilitatea unui slot oferă o imagine despre modul în care aceste câștiguri sunt plătite. Comparând volatilitatea jocului cu RTP-ul vei obține o idee despre cât de riscant este să aștepți acea recompensă. Alternativ, poți privi volatilitatea ca pe un indiciu pentru a afla dacă slotul este avantajos sau nu. Prin urmare, căută un slot care are un RTP ridicat (orice peste 97%) și o variație (sau volatilitate) scăzută. Acest lucru înseamnă că va plăti câștigurile mai frecvent, dar vor plăti un premiu în bani mai mic la fiecare câștig.

Turneele de sloturi

O altă oportunitate bună pe care jucătorii de sloturi o pot încerca sunt turneele de sloturi. Spre deosebire de jocurile de sloturi obișnuite, aceste turnee presupun un buget prestabilit. Turneele sunt unele dintre cele mai profitabile opțiuni, însă nici acestea nu garantează neapărat câștigurile.

Concluzie

Așadar, deși nu poți prezice dacă un slot îți va oferi sau nu un premiu. Cu toate acestea, poți determina dacă șansele sunt în favoarea ta prin simpla alegere a jocurilor cu un procent mare de revenire la jucător (RTP): De asemenea, orientează-te spre sloturile cu volatilitate cât mai mică. Bineânțeles, jocurile cu jackpot progresiv oferă cele mai mari premii, însă ține cont de faptul că nu sunt neapărat cele mai frecvente. Mult succes!

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Agricultorii mai au doar două luni pentru accesarea creditelor Rural Plus, cu garanția statului. Termen limită, 30 iunie 2024
Agricultorii mai au doar două luni pentru accesarea creditelor Rural Plus, cu garanția statului. Termen limită, 30 iunie ...
La 30 iunie 2024, programul dedicat agricultorilor, prin care creditele gen Rural Plus sunt garantate în proporție de 90% de către stat prin Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), se......
Sacha Michaud, co-fondator Glovo: România este una dintre țările cu care suntem cel mai mulțumiți. Viitorul cumpărăturilor – asistența vocală pentru experiențe personalizate
Sacha Michaud, co-fondator Glovo: România este una dintre țările cu care suntem cel mai mulțumiți. Viitorul cumpărăturilor ...
Modul în care oamenii vor face cumpărături se va împărți în două categorii. Cumpărăturile esențiale vor fi făcute ...
Finnair suspendă zborurile către un oraș estonian din cauza interferențelor semnalului GPS. Tallinnul acuză un atac hibrid rusesc
Finnair suspendă zborurile către un oraș estonian din cauza interferențelor semnalului GPS. Tallinnul acuză un atac ...
Compania aeriană finlandeză Finnair a anunţat luni că-şi suspendă timp de o lună zborurile către oraşul eston Tartu ...
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică ridicată în stil eclectic și decorată cu zeități mitologice se vinde cu 1.140.000 de euro pe Storia, ...