Vino pe admiral.ro și alegeți favoriții Cupei Mondiale

Weekendul acesta vom avea parte de confruntări incendiare în cadrul Cupei Mondiale!
Ion Dobreanu - vin, 25 nov. 2022, 15:56
Vino pe admiral.ro și alegeți favoriții Cupei Mondiale

Cel mai așteptat meci este cu siguranță cel dintre Argentina și Mexic, care are loc mâine începând cu orele 21:00. În plus, dacă pariezi pe admiral.ro te așteaptă o ofertă specială în Calendarul Admiral special dedicat Cupei Mondiale.

În cadrul campionatului, Argentina a pierdut în fața Arabiei Saudite cu scorul 1-2, Lionel Messi a deschis scorul din penalty, însă “Șoimii Verzi” au recuperat cu ajutorul lui Saleh Al Shehri și Salem Al Dawsari.

Ca urmare a victoriei neașteptate a Arabiei Saudite, cea de-a 4-a în cadrul unui Campionat Mondial, conducătorii țării au sărbătorit cu mare fast și au decretat zi libera Miercuri, 23 Noiembrie.

În ceea ce privește prestația Mexicului în meciul cu Polonia, aceasta a înregistrat egalitate cu scorul de 0-0. Echipa poloneză ar fi putut câștiga acest meci dacă nu ar fi fost ratată lovitura de 11 metri de către Robert Lewandow, în cea de-a doua repriză.

Un alt meci de interes este cel de Duminica, 27 Noiembrie, de la orele 21:00 dintre Spania și Germania. Spania a făcut show în meciul cu Costa Rica, pe care l-a câștigat cu scorul 7-0, stabilind cel mai mare scor din campionat. În timp ce Germania a fost înfrântă de Japonia cu scorul de 1-2, evoluția echipei antrenate de Hansi Flick a fost aspru criticată de către presa germană, deoarece în Campionatul din Rusia a părăsit cupa din faza grupelor.

Are șanse Germania în detrimentul unei echipe ca Spania care a făcut spectacol în meciul cu Costa Rica să recupereze? Vino pe admiral.ro și mizează pe echipa câștigătoare!

Pe admiral.ro poți paria pre-match sau live pe toate meciurile Campionatului Mondial. Intră acum și pune-ți predicțiile!

Te-ar mai putea interesa și
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Ryaniar, cea mai mare companie aeriană din Europa, a transmis un anunț important pasagerilor care zboară spre și dinspre aeroporturile din Marea Britanie. Compania le cere pasagerilor să......
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Poarta de protecție din cadrul proiectului - pilot din stația de metrou Berceni a fost omologată și urmează să fie ...
Şeful Rheinmetall vrea înfiinţarea unui consorţiu european în domeniul armamentului
Şeful Rheinmetall vrea înfiinţarea unui consorţiu european în domeniul armamentului
Directorul general de la Rheinmetall, Armin Papperger a lansat ideea înfiinţării unui consorţiu european în domeniul ...
Românii nu ştiu să se ferească de fraudele online. O treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală, atunci când fac cumpărături online – date IGPR
Românii nu ştiu să se ferească de fraudele online. O treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală, ...
Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, a efectuat un studiu privind descrierea ...