Brandul SEROUSSI a deschis primul outlet în București

Brandul SEROUSSI anunță deschiderea primului său outlet în București, această inițiativă marcând un obiectiv esențial în strategia recentă a companiei, acela de a crea un spațiu pentru pasionații de eleganță masculină cu discounturi semnificative de peste -70%.
Ion Dobreanu - joi, 21 mart. 2024, 16:41
Brandul SEROUSSI a deschis primul outlet în București

“Deschiderea noului outlet SEROUSSI este mai mult decât o simplă extindere a prezenței companiei pe piață; este un angajament clar față de satisfacția clienților noștri. Aceasta nu este doar o ocazie de a achiziționa produse de excepție la prețuri cu discount, ci și o invitație de a deveni parte din universul SEROUSSI, în care eleganța și calitatea merg mână în mână. Ne mândrim cu tradiția noastră de a oferi numai cele mai bune țesături și croieli, și suntem încântați să împărtășim această tradiție cu mai mulți oameni, prin deschiderea outletului.

Este un pas important în strategia noastră, respectând în același timp nevoia de inovație și adaptare la tendințele contemporane. În cele din urmă, această inițiativă reflectă dorința noastră de a menține un dialog deschis cu clienții și de a răspunde activ la așteptările lor, consolidând astfel legătura dintre brand și comunitatea SEROUSSI”, afirmă Albert Ferencz, director general SEROUSSI.

Peste 25 de ani de tradiție

De mai bine de un sfert de secol, brandul fiind lansat în 1998, SEROUSSI s-a impus pe piața din România ca un etalon al calității în moda masculină.

Cu scopul de a se reinventa și de a rămâne relevant într-o lume a modei în continuă schimbare, SEROUSSI trece printr-un proces de rebranding și de inovație creativă. Acest proces reflectă dorința brandului de a evolua, adaptându-se la noile tendințe, fără a-și pierde esența care l-a consacrat.

„Pentru noi, rebranding-ul și creația sunt parte dintr-o evoluție naturală, o călătorie continuă care ne permite să mergem mai departe, să explorăm noi orizonturi, păstrându-ne totodată valorile și măiestria care ne definesc,” afirmă Silviu Gruianu, director creație SEROUSSI.

Outletul este situat în zona Foișorul de Foc, pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 25, etaj 3.

 

Te-ar mai putea interesa și
Mihaela Lupu, CEO, UniCredit Bank Romania: Există interese mari de creștere a băncii în regiune și în România, în special.
Mihaela Lupu, CEO, UniCredit Bank Romania: Există interese mari de creștere a băncii în regiune și în România, în ...
”Au spus-o și ceilalți șefi ai UniCredit, avem interese mari de creștere a băncii în regiunea Europei Centrale și de Est și în România în special”, a declarat Mihaela Lupu, CEO,......
Israel Hamas: Secretarul general al ONU cere încetarea imediată a focului în Fâșia Gaza
Israel Hamas: Secretarul general al ONU cere încetarea imediată a focului în Fâșia Gaza
Secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, a lansat duminică un apel la încetarea ''imediată'' a focului ...
Studiu Dacia: Un sfert dintre respondenți nu se simt în siguranță ca pietoni în oraș
Studiu Dacia: Un sfert dintre respondenți nu se simt în siguranță ca pietoni în oraș
Platforma de responsabilitate socială a mărcii Dacia, a lansat un studiu amplu prin care și-a propus să aducă în prim ...
FT: Chinezii de la BYD vor să depăşească la vânzări de mașini electrice Volkswagen, Tesla şi Stellantis în Europa, până în 2030
FT: Chinezii de la BYD vor să depăşească la vânzări de mașini electrice Volkswagen, Tesla şi Stellantis în Europa, ...
BYD vrea să depăşească Volkswagen, Tesla şi Stellantis şi să devină în acest deceniu cel mai mare vânzător de ...