A construit 1.500 de locuinţe la Arad. În 2014 începe proiecte şi în Timişoara

Compania imobiliară Arad Real Estate Development (ARED), controlată de omul de afaceri Alexandru Bercea, va începe în 2014 construcţia unui ansamblu rezidenţial cu 150 de apartamente la Timişoara.
Andrada Ghira - mie, 01 ian. 2014, 22:03
A construit 1.500 de locuinţe la Arad. În 2014 începe proiecte şi în Timişoara

„În 2014 vom intra pe piaţa din Timişoara şi ne gândim şi la Cluj-Napoca. Am contractat deja terenul. Este o parcelă mai mică, de 5.000 de mp, dintr-o suprafaţă mai mare, deţinută de un localnic, care a cumpărat mai multe terenuri, dar pe care nu a apucat să le vândă. Până la sfârşitul acestui an estimăm că tranzacţia va fi încheiată”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Florin Moş, directorul de marketing şi vânzări din cadrul companiei.

ARED va începe dezvoltarea pe terenul de 5.000 de mp, dar nu exlude şi alte achiziţii de terenuri, chiar în Timişoara, iar în prezent are mai multe oferte pentru achiziţia unui teren la Cluj-Napoca.

După ce a construit 1.500 de locuinţe la Arad, compania caută acum noi pieţe, şi nu sunt exluse nici cele internaţionale, precum Budapeta sau Viena.

„În Arad vom construi în fiecare an blocuri cu 200 de aparatmente, însă la un moment dat, piaţa de aici se va satura şi avem nevoie să ieşim din Arad, spre alte oraşe. Luăm în calcul şi Constanţa şi Bucureşti”, a mai declarat pentru ECONOMICA.NET, Florin Moş.

ARED are în prezent în construcţie 300 de apartamente la Arad, din care jumătate au fost vândute, iar din proiectul de 280 de locuinţe început anul acesta la Arad, 200 au fost vândute.

În total, valoarea de piaţă a celor patru proiecte dezvoltate de ARED la Arad şi Oradea este de aproape 100 de milioane de euro.

CITEŞTE ŞI Dezvoltatorul român care a vândut 1.700 de locuinţe în România vrea să se extindă la Budapesta şi Viena

Compania Arad Real Estate Development (ARED), cu sediul în Arad, a fost înfiinţată în 2005 şi este specializată în dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale şi hale industriale. În spatele firmei se află omul de afaceri Alexandru Bercea, care controlează mai multe firme prin intermediul holdingului Alber.

Te-ar mai putea interesa și
Ce se întâmplă cu leul în această dimineaţă – curs valutar interbancar 11.05.2021
Ce se întâmplă cu leul în această dimineaţă – curs valutar interbancar 11.05.2021
Euro începe ziua la 4,9270 lei, aproape de maximul istoric înregistrat în faţa leului în luna aprilie....
Tranzacția anului în imobiliare: Atenor a vândut birourile Hermes Business Campus către Adventum Group, un fond condus de profesioniști din Ungaria
Tranzacția anului în imobiliare: Atenor a vândut birourile Hermes Business Campus către Adventum Group, un fond condus ...
Belgienii de la Atenor au anunțat semnarea acordului de vânzare a proiectului de birouri Hermes Business Campus din nordul ...
În scenariul pesimist, rata creditelor neperformante ar putea creşte cu maximum 3% – Daniel Dăianu, preşedinte Consiliul Fiscal
În scenariul pesimist, rata creditelor neperformante ar putea creşte cu maximum 3% – Daniel Dăianu, preşedinte ...
În studiul intitulat “O redresare economică dificilă a început, lupta cu pandemia continuă”, coordonat de Daniel ...
Prețuri record la porumbul românesc. S-a ajuns la maximul ultimilor șapte ani
Prețuri record la porumbul românesc. S-a ajuns la maximul ultimilor șapte ani
Valoarea porumbului românesc urmează trendul internațional și depășește pragul de 240 de euro tona în portul Constanța. ...