A construit 1.500 de locuinţe la Arad. În 2014 începe proiecte şi în Timişoara

Compania imobiliară Arad Real Estate Development (ARED), controlată de omul de afaceri Alexandru Bercea, va începe în 2014 construcţia unui ansamblu rezidenţial cu 150 de apartamente la Timişoara.
Andrada Ghira - mie, 01 ian. 2014, 22:03
A construit 1.500 de locuinţe la Arad. În 2014 începe proiecte şi în Timişoara

„În 2014 vom intra pe piaţa din Timişoara şi ne gândim şi la Cluj-Napoca. Am contractat deja terenul. Este o parcelă mai mică, de 5.000 de mp, dintr-o suprafaţă mai mare, deţinută de un localnic, care a cumpărat mai multe terenuri, dar pe care nu a apucat să le vândă. Până la sfârşitul acestui an estimăm că tranzacţia va fi încheiată”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Florin Moş, directorul de marketing şi vânzări din cadrul companiei.

ARED va începe dezvoltarea pe terenul de 5.000 de mp, dar nu exlude şi alte achiziţii de terenuri, chiar în Timişoara, iar în prezent are mai multe oferte pentru achiziţia unui teren la Cluj-Napoca.

După ce a construit 1.500 de locuinţe la Arad, compania caută acum noi pieţe, şi nu sunt exluse nici cele internaţionale, precum Budapeta sau Viena.

„În Arad vom construi în fiecare an blocuri cu 200 de aparatmente, însă la un moment dat, piaţa de aici se va satura şi avem nevoie să ieşim din Arad, spre alte oraşe. Luăm în calcul şi Constanţa şi Bucureşti”, a mai declarat pentru ECONOMICA.NET, Florin Moş.

ARED are în prezent în construcţie 300 de apartamente la Arad, din care jumătate au fost vândute, iar din proiectul de 280 de locuinţe început anul acesta la Arad, 200 au fost vândute.

În total, valoarea de piaţă a celor patru proiecte dezvoltate de ARED la Arad şi Oradea este de aproape 100 de milioane de euro.

CITEŞTE ŞI Dezvoltatorul român care a vândut 1.700 de locuinţe în România vrea să se extindă la Budapesta şi Viena

Compania Arad Real Estate Development (ARED), cu sediul în Arad, a fost înfiinţată în 2005 şi este specializată în dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale şi hale industriale. În spatele firmei se află omul de afaceri Alexandru Bercea, care controlează mai multe firme prin intermediul holdingului Alber.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Marex Technology DOO Belgrade, filiala sârbească a grupului polonez care activează pe piața soluțiilor de epurare a apelor uzate, a deschis o entitate juridică la Arad....
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
Compania națională TAROM așteptă acordul de la Comisia Europeană pentru un ajutor de 80 de milioane de euro, în timp ...
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în magazinele Kaufland din Bulgaria
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în ...
Ultragreens (Fresh Microgreens S.R.L.), business antreprenorial fondat de către Cristian Tudor care operează în Prahova ...
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
După lansarea CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul „Large Product" al companiei. ...