A creat jocul care a detronat FarmVille şi acum face angajări în România. Vezi joburile la King.com

King.com, cel mai mare site de jocuri de îndemânare gratuite din lume şi al doilea cel mai mare dezvoltator de jocuri pentru Facebook, face angajări în România, în această perioadă. E vorba de compania care a creat Candy Crush Saga care e cel mai jucat joc de pe Facebook, detronând celebrul joc FarmVille. Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista joburilor disponibile, dacă te califici şi până când poţi aplica pentru un loc de muncă vacant la King.com.
Economica.net - mar, 07 mai 2013, 21:04
A creat jocul care a detronat FarmVille şi acum face angajări în România. Vezi joburile la King.com

Printre cele mai cunoscute jocuri online create de King.com se numără Candy Crush Saga, Pet Rescue Saga, Bubble Witch Saga şi Pyramid Solitaire Saga.

Aproximativ 15 milioane de persoane joacă Candy Crush Saga pe Facebook, zilnic, potrivit publicaţiei The Economist.

Potrivit măsurătorilor de trafic făcute de AppData, Candy Crush Saga a avut peste 45 de milioane de jucători în ultima lună, surclasând FarmVille 2 care a înregistrat în jur de 40 de milioane de jucători în ultima lună şi FarmVille care a adunat în jur de 10 milioane de jucători, potrivit statisticilor pe care le puteţi accesa aici.

King.com are birouri în Bucureşti, Londra, Hamburg, Stockholm, Malmo (în Suedia), Barcelona şi San Francisco.

Lista locurilor de muncă la King.com în România

King.com angajează pe postul de business manager în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de internet, de social media şi de jocuri online, precum Angry Birds şi Yatzy, poate face şi interpreta analize statistice despre business-ul king.com, vorbeşte fluent limba engleză, e un excelent comunicator şi a mai lucrat în industria jocurilor. Amănunte, aici.

King.com angajează în Bucureşti şi pe postul de dezvoltator Java.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai cunoştinţe de HTML, Javascript, Bash, CSS, TDD, UNIX, ai experienţă solidă de lucru cu Java, JSP, cu baze de date şi dezvoltare web. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de jocuri online. Detalii, aici.

King.com recrutează în această perioadă pe postul de C++ game developer în  Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe excelente de C++, ai experienţă de lucru cu OpenGL, D3D, ai mai lucrat în industria jocurilor, ai experienţă de lucru cu Android, iOS. Amănunte despre acest loc de muncă găseşti aici.

King.com mai angajează şi pe postul de dezvoltator de jocuri în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă are experinţă de lucru cu HTTP, Json, JavaScript şi are cunoştinţe temeinice de C++ sau de ActionScript3. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici.

King.com recrutează pe postul de game designer în Capitală. Intră aici să afli ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi să obţină acest loc de muncă.

Dacă vrei să lucrezi pe postul de graphic designer la King.com în Bucureşti trebuie să ai cunoştinţe solide de Photoshop, Flash şi Illustrator, cunoştinţe excelente de engleză şi experienţă sau studii relevante pentru poziţia pentru care aplici. Detalii găseşti în anunţul de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

King.com mai recrutează pe postul de QA analyst-mobile tot în Bucureşti.
Candidatul vânat de angajatori pentru acest post are experienţă de lucru cu Apple, Android, Java, cu Jira, Hansoft, Excel şi Outlook, are cel puţin un an experienţă în domeniu şi vorbeşte fluent limba engleză.
Detalii, aici.

King.com angajează pe postul de QA manager în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de engleză, ai absolvit o facultate şi ai trei-patru ani experienţă într-un domeniu apropiat de cel pentru care aplici. Amănunte găseşti aici.

2 iunie e ultima zi de primire a CV-urilor pentru toate aceste locuri de muncă.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...