1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

Companii

A doua staţie de metrou la suprafaţă din Bucureşti: Primăria Sectorului 4 a deschis marţi ofertele la licitaţie

Primăria Sectorului 4 a deschis marți ofertele depuse la licitația pentru construirea unei noi stații la suprafață, pe Magistrala 2 Pipera – Berceni. Ofertele urmează să fie analizate până pe 5 mai 2020.

10 dec, 2019 | | ECONOMICA.net

Marți, 10 decembrie, au fost deschise ofertele depuse la licitația Primăriei Sectorului 4 pentru edificarea unei noi stații de metrou între stația Berceni și Șoseaua de Centură.

Astfel, licitația pentru a doua stație de metrou la suprafață din București a intrat în etapa de evaluare/calificare tehnică, potrivit datelor din platforma de achiziții publice SICAP.

Până la momentul publicării acestei ştiri, în platforma de achiziţii nu a fost urcată şi lista celor care au depus ofertă. Vom reveni cu aceasta, imediat ce va fi disponibilă.

Inițial, termenul de depunere a ofertelor era 5 noiembrie, însă acesta a fost prelungit.

Licitaţia pentru noua staţie de metrou de la capătul Magistralei 2 dinspre Berceni a fost lansată pe 2 octombrie.

Proiectul de investiţii pentru edificarea unei staţii de metrou la nivel suprateran situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură va fi iniţiat şi derulat de Asocierea de autorităţi contractante formată conform art.4 din Legea nr. 98/2016 / art. Legea 99/2016, după caz, dintre Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, în calitate de lider de asociere şi Societatea de Transport cu Metroul Bucureşti "Metrorex" S.A., în calitate de membru al asocierii.

ÎIn cadrul asocierii de autorităţi contractante, liderul asocierii, Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti va asigura finanţarea, proiectarea şi edificarea obiectivului de investiţii. Durata de execuţie a achiziţiei "Elaborare Proiect Tehnic şi execuţie lucrări pentru edificarea unei staţii de metrou la nivel suprateran situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură" este de 24 de luni.

În prezent, singura staţie la suprafaţă din reţeaua Metrorex este cea de la Berceni (fosta IMGB), care este şi punct terminus al Magistralei 2.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO