1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

After Business

A început cel mai important eveniment ecvestru din ţară

Primul eveniment care reuneşte activităţile economice, sportive și culturale din domeniul ecvestru se desfășoară în perioada 27-30 septembrie 2012, lângă București, în zona Snagov. Evenimentul se numeşte Salonul Calului şi este organizat de clubul de echitație Equestria.

28 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Inspirat de modelul celebrului Salon du Cheval de la Paris, Salonul Calului cuprinde prezentări de cai, standuri de prezentare produse și echipamente ecvestre, o expoziţie de pictură pe teme ecvestre alături de un program complex de spectacol ecvestru: parade, acrobații, dresaj, cascadorii etc.

Competiția cu participare internațională Marele Premiu al Municipiului București va reuni la start aproape 180 de cai din SUA, Danemarca, Germania, Elvetia, Grecia, Ungaria, Bulgaria şi Romania.
 
Ceremonia oficială care marchează prima ediție Salonul Calului în România va avea loc mâine, 29 septembrie, la sediul clubului Equestria din Tâncăbeşti (comuna Snagov) și va include defilarea detaşamentului călare al Jandarmeriei Române, alături de parada cluburilor şi a hergheliilor participante, prezentările cailor şi călăreţilor, parade de cai cu trăsuri, paradă de atelaje, numere de dresaj, parade de modă cal-călăreţ.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi aici.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO