1EUR = 4.7320 RON | Bucureşti 26 º

Companii

A început construcţia celui mai verde cartier din nordul Capitalei

Arbo Residence este un proiect premium care se învecinează atât cu pădurea, cât şi cu lacul Mogoşoaia, la care lucrează doi dintre cei mai importanţi antreprenori români din construcţii. Proiectul este prezentat în acest weekend, la salonul imobiliar care are loc la Parlament.

07 sep, 2018 | ECONOMICA.net

Lucrările la Arbo Residence, unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri rezidenţiale din nordul Capitalei au demarat în forţă, termenul estimat pentru finalizarea primei faze fiind primăvara lui 2020. "Săpăturile au început de câteva săpături, acum deja se lucrează la radier. Estimăm că cele circa 300 de apartamente din prima fază să fie gata în mai-iunie 2020. Complexul va fi superb, se află la 4-500 de metri de pădure şi de lacul Mogoşoaia", declară Alexandru Erbaşu, unul dintre acţionarii firmei Construcţii Erbaşu, companie care este co-proprietar al proiectului. Terenul pe care va fi construit noul proiect are 6 ha, cumpărat în urmă cu un an şi e poziţionat la circa 600 de metri de Primăria Mogoşoaia, spre Buftea.

Arbo Residence va avea studio-uri, apartamente cu două și 3 trei camere, dar și apartamente duplex. Preţurile încep de la 80.000 de euro + TVA pentru apartamentele de două camere şi 70 de mp pătraţi utili, sar la 111.000 de euro + TVA pentru cele de 3 camere care au 92 de metri pătraţi, în vreme ce duplex-urile de peste 130 de metri pătraţi pot ajunge la 200.000 de euro + TVA. Apartamentele sunt însă high-end, cu un design exclusivist într-un ansamblu care promite să integreze tehnologia de ultimă oră cu natura. Apartamentele pot avea, la cerere, set-up-ul deja creat pentru smart housing, iar cei interesaţi pot afla mai mult detalii de la standul Arbo Residence din cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti, deschis de astăzi şi până duminică, la Palatul Parlamentului.

Construcţii Erbaşu s-a asociat cu altă firmă importantă, Concelex, pentru construcţia proiectului rezidenţial cu aproape 1.100 de apartamente la Mogoşoaia. Acesta este unul dintre cele mai importante şantiere de locuinţe din Capitală, fiind în top 5 atât ca număr de apartamente, cât şi ca valoare, depăşind 70 de milioane de euro. "Ambele firme vor construi, iar finaţarea este a noastră. Probabil că vom apela şi la bănci, dar deocamdată este investiţia noastră", declara în februarie pentru ECONOMICA.NET, Cristian Erbaşu, proprietarul Erbaşu Construcţii. Întregul complex este programat să fie gata toamna lui 2022.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO