A început specula cu bilele pentru finala Ligii Europa de la Bucureşti

Suporterii care vor să vadă "pe viu" finala Ligii Europa din 2012 trebuie să deschidă bine ochii când îşi cumpărăr biletele. Au apărut bilete la negru pe Internet pentru finala Europa League 2012: preţuri între 265 şi 950 de euro!
Economica.net - mie, 30 nov. 2011, 10:08

În paralel cu procesul de vânzare online autorizat de UEFA şi demarat de luni pe www.biletefotbalonline.ro, Internetul abundă de oferte de bilete pentru finala Europa League 2012 de la Bucureşti, potrivit gsp.ro.

Fanii trebuie să ştie însă că tichetele comandate legal vor fi imprimate cu numele şi prenumele posesorului, iar la porţile stadionului li se poate cere să prezinte şi un buletin, paşaport sau permis de conducere, cu fotografia titularului. În proporţie de 90%, regula controlului identităţii nu e însă respectată la meciurile internaţionale.

Site-urile specializate în comercializarea biletelor la evenimente sportive, spectacole sau concerte speculează din plin momentul, stabilind preţuri de 8-9 ori mai ridicate decât cele oficiale.

Spre exemplu, pe un site din Norvegia un tichet la categoria I, care în mod normal costă 500 de lei (115 euro), ajunge şi la 950 de euro, în timp ce categoriile a II-a şi a III-a costă 580 de euro, respectiv 390 de euro. Plus taxa de livrare de 40 de euro.  

În Irlanda, oferta se mai reduce, 581 de euro pentru un loc în zona cea mai bună, iar în Anglia, preţurile variază între 265 de euro şi 348 de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Revolut lansează și în România serviciul turistic pentru vacanțe și călătorii
Revolut lansează și în România serviciul turistic pentru vacanțe și călătorii
Revolut anunță lansarea pe piața locală a serviciului său de turism Sejururi (Stays). Disponibil din vară în Europa ...
Măsuri noi la metrou pentru prevenirea răspândirii COVID-19 – Prefectura Capitalei
Măsuri noi la metrou pentru prevenirea răspândirii COVID-19 – Prefectura Capitalei
Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Prefecturii ...
Bucureşti – Poliţiştii au dat 48 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 23.000 de lei, în urma verificărilor pentru respectarea normelor anti-COVID
Bucureşti – Poliţiştii au dat 48 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 23.000 de lei, în urma verificărilor ...
Poliţiştii Capitalei au aplicat, miercuri, 48 de sancţiuni contravenţionale, avertismente şi amenzi de 23.000 de lei, ...