A murit patronul Speed Taxi

Alexandru Nedelescu, patronul şi directorul general al Speed Taxi, cea mai mare companie de taxi din România, a încetat din viaţă sâmbătă, în urma unor grave probleme de sănătate.
Economica.net - lun, 25 mart. 2013, 09:12
A murit patronul Speed Taxi

Potrivit unor surse din piaţă, Nedelescu se afla de mai bine de două săptămâni în stare gravă la Spitalul de Urgentă Floreasca după ce a făcut o comoţie cerebrală şi un preinfarct miocardic.

Acesta se afla în viată susţinut doar de aparate, dar sâmbătă, organismul bărbatului în vârstă de 37 de ani a cedat. Nedelescu va fi înmormântat marţi.

Ieri pagina de Facebook a lui Alexandru Nedelescu s-a umplut de mesaje de la prieteni şi angajaţi care îi regretă dispariţia.

„Să ai grijă de noi şefule, să ne păzeşti şi de acum încolo de acolo de sus ! Dumnezeu să te odihnească în pace ! „. „Nu se pot găsi cuvinte îndeajuns de mări să exprime mărinimia caracterului şi sufletului său şi nici cuvinte indeajuns de dure să catalogheze viaţa asta care l-a luat de lângă noi!Dumnezeu să-l ierte,cel mai bun şef,un tata extraordinar şi un OM aşa cum puţini mai găseşti în ziua de azi! Sa ai grija de noi de sus,sefu’,nu te vom uita niciodată,inimile noastre te plang!”-sunt doar câteva mesage de pe pagina sa de Facebook.

Dincolo de faptul că a ajuns să deţină cea mai mare companie de taxi din ţară, Nedelescu a fost primul din branşă care a intuit avantajul internetului asupra business-ului: a lansat o aplicaţie pentru comenzi online, disponibilă pe Android şi iOS, iar exemplul său a fost urmat şi de alţi jucători.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...