1EUR = 4.8319 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Academia pentru Energiei Regenerabilă şi Distribuţie a Energiei Electrice începe recrutările

Academia pentru Energie Regenerabilă şi Distribuţie a Energiei Electrice va începe în luna august recrutările pentru prima serie de mineri din Valea Jiului care doresc să lucreze în sectorul energiei regenerabile şi al distribuţiei de electricitate, potrivit unui comunicat al Ministerului Energiei, remis, vineri, AGERPRES.

26 iul, 2019 | Agerpres

Acest proiect este lansat sub egida Ministerului Energiei de Asociaţia Română pentru Energie Regenerabilă, Academia RESS-MONSSON şi CEZ România şi are ca scop să ofere angajaţilor din sectorul minier o alternativă de reconversie profesională.

Ca prim pas, Academia va lansa, la începutul lunii august, un portal pentru pre-înregistrarea celor interesaţi să participe la cursurile de reconversie şi formare profesională.

Ulterior acestei etape, Academia va iniţia o campanie de interviuri, până la jumătatea lunii august, în vederea începerii angajărilor în industria eoliană.

Prin proiectul de reconversie profesională a minerilor din Valea Jiului, 5.000 de mineri vor fi pregătiţi pentru a deveni angajaţi în producerea energiei eoliene şi a distribuţiei electricităţii.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO