Accor deschide un nou hotel în România. Compania a inaugurat astăzi Mercure Sibiu Arsenal

Grupul Accor a anunțat astăzi că a inaugurat o nouă unitate în România, prin deschiderea noului hotel Mercure Sibiu Arsenal.
Ion Dobreanu - mie, 08 nov. 2023, 18:02
Accor deschide un nou hotel în România. Compania a inaugurat astăzi Mercure Sibiu Arsenal

Mercure Sibiu Arsenal cuprinde 121 de camere, 81 de camere twin, 30 de camere de tip Superior, două camere pentru persoane cu dizabilități, cinci camere Privilege și trei suite Privilege, care oferă un sejur confortabil pentru oaspeții care călătoresc în scop de leisure sau de business.

Hotelul oferă acces ușor la bogata istorie medievală și la diversele atracții arhitecturale ale orașului. Este situat pe Bulevardul Victoriei nr. 48, peste drum de Sub Arini, cel mai îndrăgit parc al orașului.Mercure Sibiu Arsenal a fost proiectat pentru a deveni un nucleu vibrant pentru întâlniri sociale, precum și o destinație de businessde referință.

Cu o capacitate generoasă de a găzdui până la 200 de persoane în configurația de sală de bal și 250 de persoane în configurația de teatru, hotelul este un loc potrivit pentru petreceri private și evenimente corporative. Proprietatea include, de asemenea, patru săli de conferință și un foaier. Punctul central al designului hotelului este o expoziție remarcabilă de plăci de teracotă artizanale, fiecare dintre acestea fiind o capodoperă produsă și pictată de artizani pricepuți la renumita fabrică locală cu o istorie de peste un secol.

Aceste dale împodobesc camerele hotelului, insuflându-le căldură și caracter. La recepție, oaspeții vor fi captivați de modelele complicate și de culorile vibrante, care reflectă patrimoniul bogat al locului. Podelele sunt împodobite de asemenea cu covoare decorative, țesute cu pricepere de artizani dintr-un oraș vecin, adăugând o notă de confort spațiului. Istoria bogată a Sibiului, arhitectura uimitoare și scena culturală vibrantă fac din Sibiu o destinație fascinantă pentru călătorii care caută o experiență europeană autentică.

Noul Mercure Sibiu Arsenal va funcționa în baza unui contract de management, pe o perioadă de 10 ani, între grupul hotelier Accor și investitorul local Compa S.A. Sibiu.

“Consolidarea prezenței Accor în Sibiu, unul dintre cele mai pitorești și mai bogate orașe din România din punct de vedere cultural, a fost un obiectiv cheie pentru noi. Și totuși, spun întotdeauna că a avea un hotel într-un oraș nu este scopul final. Să avem cel mai bun hotel pentru acea zonă este ceea ce urmărim întotdeauna. Mercure Sibiu Arsenal este un exemplu foarte bun. Suntem încântați să vedem cum acest proiect excepțional prinde viață și suntem încrezători că va deveni în curând o destinație remarcabilă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei carese află în timpul liber”, a declarat Frank Reul, Vicepresident for Development Accor Premium, Midscale & Economy, Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece.

“Compaeste una dintre companiile de tradiție ale Sibiului cu o istorie de peste 135 ani. Compania noastră s-a dezvoltat împreună cu orașul pe parcursul ultimului secol. Ne bucurăm să intrăm în industria ospitalității alături de partenerul nostru Accor. Sperăm ca acest lucru ne va aduce mai aproape de comunitate printr-o activitate care să fie benefică atât pentrucompania noastră cât și pentru oraș”, a spus Dan Băiașu, director comercial si director general adjunct S.C. Compa S.A..

“Ne propunem ca Mercure Sibiu Arsenal să devină în curând o destinație emblematică pentru Sibiu și pentru regiune. Angajamentul de neclintit al brandului față de calitate, întărit de pasiunea și entuziasmul echipei noastre, va fi garanția unui standard de servicii constant și de încredere. Designul hotelului îi va cufunda pe călători într-o contopire fascinantă de frumusețe atemporală și măiestrie locală, reflectând caracterul și cultura distinctă a locației sale”, a declaratLivia Hoffman, General Manager Mercure Sibiu Arsenal.

Despre Mercure

Mercure este un brand deosebit de tip midscale care combină puterea rețelei internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și cu specific local. Angajamentul ferm al mărcii față de calitate asigură un standard consistent și de încredere al serviciilor în cadrul fiecărui Mercure din întreaga lume, în timp ce designul fiecărui hotel reflectă caracterul și cultura distinctă a locației ce îl găzduiește.

Te-ar mai putea interesa și
1,2 km de conductă de termoficare reabilitați, dați în folosință în București
1,2 km de conductă de termoficare reabilitați, dați în folosință în București
Compania Municipală Energetica Servicii București a realizat probele de presiune pentru încă două tronsoane de conductă magistrală de termoficare, în Obiectivul 4 – Magistrala II-III......
Zilele însorite și calde vor alterna cu cele ploioase și reci în luna mai – prognoză ANM
Zilele însorite și calde vor alterna cu cele ploioase și reci în luna mai – prognoză ANM
Vremea va fi instabilă în luna mai, zilele însorite şi calde, uneori chiar caniculare, alternând cu zilele reci şi ...
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Ryaniar, cea mai mare companie aeriană din Europa, a transmis un anunț important pasagerilor care zboară spre și dinspre ...
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Poarta de protecție din cadrul proiectului - pilot din stația de metrou Berceni a fost omologată și urmează să fie ...