Top 3 monede meme care pot exploda în următoarea perioadă (P)

Monedele meme au devenit foarte populare în ultima perioada, ajungând să domine piața crypto și să reprezinte un interes major pentru investitori. Cu siguranță ai auzit de Shiba Inu și Dogecoin, cunoscute ca unele dintre cele mai renumite monede meme din spațiul crypto. Având în vedere evoluția pieței, un nou proiect își face apariția, care a reușit să dezvolte o comunitate activă și implicată de peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare.
Ion Dobreanu - lun, 18 sept. 2023, 16:00
Top 3 monede meme care pot exploda în următoarea perioadă (P)

În continuare, vom analiza mai detaliat evoluția acestor proiecte meme în perioada următoare și ne vom focusa atenția în primul rând pe Wall Street Memes – noua monedă meme care câștigă popularitate în spațiul monedelor meme, alături de Shiba Inu și Dogecoin.

Wall Street Memes – moneda meme cu cea mai mare comunitate

Proiectul a fost lansat pe piața monedelor meme pe 26 mai, 2023, câștigând popularitate prin partajarea meme-urilor virale pe rețelele de socializare precum Instagram și Twitter. În prezent, Wall Street Memes se află la ultima etapă a pre-vânzării, unde a reușit să adune peste 25 de milioane de dolari. La începutul lansării, prețul token-ului a fost de 0,025 dolari, iar de atunci acesta a înregistrat o creștere de până la 0,0337 dolari. Se preconizează că pre-vânzarea se va încheia în următoarele săptămâni, urmând în scurt timp și lansarea pe schimbul inițial (IEO).

Wall Street Memes iese în evidență prin faptul că se concentrează în exclusivitate pe comunitate. Întreaga ofertă de token-uri este pusă la dispoziția comunității, iar jumătate a fost rezervată pentru pre-vânzare, în timp ce restul vor fi distribuite pentru asigurarea lichidității și pentru recompensarea membrilor activi. Până în acest moment, fondul de miză a acumulat un număr impresionant de 289 de milioane de token-uri, indicând un procent anual estimat de rentabilitate (APY) de 69%.

Notorietatea proiectului a crescut și mai mult după ce Elon Musk a reacționat la una dintre postările de pe platforma Twitter. Chiar dacă acest lucru nu confirmă în mod direct nimic, a generat speculații privind posibilitatea ca token-ul $WSM să fie listat pe bursele mari în viitor, similar cu alte monede meme care au cunoscut o creștere în popularitate.

Cumpără Wall Street Memes

Shiba Inu – moneda meme cu propriul său ecosistem

Shiba Inu este una dintre cele mai populare monede meme care și-a făcut apariția pe piața crypto în 2020, iar în 2021 a înregistrat o creștere impresionantă de peste 45.700%. Chiar dacă începutul i-a fost marcat de un preț minuscul de 0,0000000001 dolari, în mai 2021, în 24 de ore moneda a reușit să crească brusc cu 457%, atingând prețul de 0,00003791 dolari. În doar cinci luni de la acea perioadă, odată cu ascensiunea pieței crypto, SHIB a atins un nivel record istoric de 0,00008845 dolari, ceea ce a generat o capitalizare de piață de 44 de miliarde de dolari.

Popularitatea SHIB a fost propulsată și de interesul platformelor de socializare pentru monedele meme. Mai multe celebriăți cunoscute au distribuit imagini cu tematica SHIB pe paginile personale, atrăgând astfel atenția unui public extins. Mai mult, SHIB se remarcă față de alte monede meme prin eforturile continue de dezvoltare ale propriului său ecosistem. Echipa de dezvoltare lucrează la proiecte precum blockchain-ul Shibarium și un incubator de jocuri crypto denumit Shib.io. Aceste inițiative au șansa de a crește cererea pentru SHIB în lumea reală.

Dogecoin tinde să ajungă la prețul de un dolar

Deși la început moneda Dogecoin a fost creată ca o glumă cu scopul de a ironiza interesul pentru criptomonede, proiectul a crescut rapid și a atras o comunitate semnificativă de partea sa. Populara monedă a trecut anul acesta prin mai multe fluctuații de preț, în pofida susținerii primite de la figuri cunoscute, cum ar fi Elon Musk. După anunțul acestuia și a lui Mark Cuban că sunt fani ai monedei, Dogecoin a crescut în 2021 la 0,69 dolari.

Însă, de atunci până în prezent, prețul său a scăzut la aproximativ 0,063 dolari, iar tranzacțiile zilnice au scăzut la 163 de milioane de dolari. Potrivit analiștilor, șansele ca Dogecoin să ajungă la pragul simbolic de 1 dolar în 2023 sunt minime. Evenimentul viitor de înjumătățire a criptomonedei Bitcoin la jumătatea anului 2024 ar putea stimula creșterea pieței criptomonedelor. Prin urmare, anul 2025 reprezintă cel mai realist interval de timp pentru ca Dogecoin să poată atinge pragul de 1 dolar.

Cumpără Wall Street Memes

Te-ar mai putea interesa și
ANAF a dat amenzi de 32,5 milioane de lei în urma controalelor efectuate în luna noiembrie
ANAF a dat amenzi de 32,5 milioane de lei în urma controalelor efectuate în luna noiembrie
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a efectuat 3.816 controale antifraudă în luna noiembrie a acestui an şi a aplicat sancţiuni constând în amenzi şi confiscări în valoare......
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – Bloomberg
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – ...
Europa urmează să beneficieze de un aflux de motorină din SUA în această lună, în contextul în care importurile din ...
Consiliul UE a aprobat PNRR-ul Ungariei și plata unei prime tranșe de 920 de milioane de euro
Consiliul UE a aprobat PNRR-ul Ungariei și plata unei prime tranșe de 920 de milioane de euro
Miniştrii de finanţe ai statelor UE au aprobat vineri Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) revizuit al ...
Jean-Pierre Vigroux a fost numit președinte independent al Consiliului de Administrație al BRD
Jean-Pierre Vigroux a fost numit președinte independent al Consiliului de Administrație al BRD
Jean-Pierre Georges Vigroux a fost ales preşedinte independent al Consiliului de Administraţie al BRD - Groupe Societe ...