1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Achiziţia de locuinţe pentru medici şi personalul auxiliar, din nou pe ordinea de zi a CGMB

Primăria Capitalei revine cu proiectul de achiziţie de locuinţe pentru medici, asta după ce la şedinţa Consiliului General al Capitalei de luna trecută propunerea a fost respinsă. Primăria vrea să cumpere 177 de locuinţe noi pentru medici de la mai mulţi dezvoltatori imobiliari. 

07 dec, 2018 | | ECONOMICA.net

Potrivit anexei ataşate proiectului de hotărâre, Primăria doreşte să cumpere şase garsoniere, 71 de apartamente cu două camere şi 100 de apartamente cu trei camere. Ofertanţii erau: Cubic Residence SRL (47 de apartamente), Iridex Group Import Export SRL (43 de apartamente), Impact Developer&Contractor SA (70 de apartamente), Ipsilanti Invest SRL (17 de apartamente).

Primăria revine cu acest proiect pe ordinea de zi a şedinţei care va avea loc săptămâna viitoare, pe 12 decembrie. Firmele ar încasa peste 93 de milioane de lei (aproximativ 20 de milioane de euro) dacă CGMB aprobă de această dată proiectul. 

CITEŞTE ŞI Firea dă 60 de milioane de euro pe 500 de apartamente pentru medicii şi angajaţii din spitale, dublu faţă de cât a spus iniţial

Pe 4 mai, CGMB a aprobat un proiect care viza identificarea de ansambluri de locuinţe, în vederea achiziţionării şi repartizării acestora, ca locuinţe de serviciu, cadrelor medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

În expunerea de motive, semnată de primarul general, Gabriela Firea, se arăta că una dintre problemele cu care se confruntă Municipiul Bucureşti este deficitul de specialişti din cadrul spitalelor aflate în administrarea CGMB.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO