1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Adamescu adaugă cinema şi patinoar la mall-ul din Braşov cu credit de la BCR

Unirea Shopping Center Bucureşti (SCDM), controlat de familia Adamescu a ipotecat un teren din Braşov în favoarea Băncii Comerciale Române, unde vrea să-şi extindă mall-ul cu acelaşi nume.  Investiţia în dublarea capacităţii mall-ului va consta 50 de milioane de euro, potrivit unei declaraţii a lui Carmen Adamescu.

04 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Acţionarii companiei Unirea Shopping Center Bucureşti (SCDM) au ratificat o decizie a consiliului de administraţie al companiei referitoare la ipotecarea unor terenuri aferente Mall Unirea Shoping City  Braşov în favoarea Băncii Comerciale Române.

Au fost aprobate şi amendamentele la un contract de credit mai vechi, contractat pentru construcţia complexului comercial din Braşov, potrivit unui raport tgrimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Familia Dan şi Carmen Adamescu controlează Unirea Shopping Center Bucureşti prin The Nova Group Investments, care are peste 74% din acţiunile SCDM.

Compania va investi 50 de milioane de euro în dublarea centrului comercial pe care îl deţine în zona Gării Braşov, potrivit unei declaraţiia lui Carmen Adamescu, citată de Bună Ziua Braşov.

„Vrem să ne extindem şi să ajungem la suprafeţe comparabile cu cele din Bucureşti. Avantajul nostru este că suntem primul mall din Braşov", a declarat Carmen Adamescu, potrivit sursei citate.
Extinderea va începe anul viitor, iar lucrările vor dura un an şi jumătate, incluzând un cinematograf şi un patinoar, mai scrie bzb.ro.

Compania a încheiat primele nouă luni cu afaceri de 56,6 milioane lei (12,8 milioane euro), în scădere cu 8% faţă de perioada similară a anului trecut, iar profitul a crescut cu 47%, la 2,4 milioane lei.

Unirea Shopping Center Bucureşti (SCDM) este cotată la o valoare de 182 de milioane de lei pe piaţa Rasdaq a BVB, dar lichiditatea acţiunii SCDM este redusă. Capitalizarea a fost calculată cu preţul acţiunii dintr-o tranzacţie din 26 noiembrie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO