Adamescu adaugă cinema şi patinoar la mall-ul din Braşov cu credit de la BCR

Unirea Shopping Center Bucureşti (SCDM), controlat de familia Adamescu a ipotecat un teren din Braşov în favoarea Băncii Comerciale Române, unde vrea să-şi extindă mall-ul cu acelaşi nume.  Investiţia în dublarea capacităţii mall-ului va consta 50 de milioane de euro, potrivit unei declaraţii a lui Carmen Adamescu.
Economica.net - mie, 04 dec. 2013, 10:57
Adamescu adaugă cinema şi patinoar la mall-ul din Braşov cu credit de la BCR

Acţionarii companiei Unirea Shopping Center Bucureşti (SCDM) au ratificat o decizie a consiliului de administraţie al companiei referitoare la ipotecarea unor terenuri aferente Mall Unirea Shoping City  Braşov în favoarea Băncii Comerciale Române.

Au fost aprobate şi amendamentele la un contract de credit mai vechi, contractat pentru construcţia complexului comercial din Braşov, potrivit unui raport tgrimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Familia Dan şi Carmen Adamescu controlează Unirea Shopping Center Bucureşti prin The Nova Group Investments, care are peste 74% din acţiunile SCDM.

Compania va investi 50 de milioane de euro în dublarea centrului comercial pe care îl deţine în zona Gării Braşov, potrivit unei declaraţiia lui Carmen Adamescu, citată de Bună Ziua Braşov.

„Vrem să ne extindem şi să ajungem la suprafeţe comparabile cu cele din Bucureşti. Avantajul nostru este că suntem primul mall din Braşov”, a declarat Carmen Adamescu, potrivit sursei citate.
Extinderea va începe anul viitor, iar lucrările vor dura un an şi jumătate, incluzând un cinematograf şi un patinoar, mai scrie bzb.ro.

Compania a încheiat primele nouă luni cu afaceri de 56,6 milioane lei (12,8 milioane euro), în scădere cu 8% faţă de perioada similară a anului trecut, iar profitul a crescut cu 47%, la 2,4 milioane lei.

Unirea Shopping Center Bucureşti (SCDM) este cotată la o valoare de 182 de milioane de lei pe piaţa Rasdaq a BVB, dar lichiditatea acţiunii SCDM este redusă. Capitalizarea a fost calculată cu preţul acţiunii dintr-o tranzacţie din 26 noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Xiaomi va construi o fabrică de automobile electrice în Beijing, în care va produce anual 300.000 de unități
Xiaomi va construi o fabrică de automobile electrice în Beijing, în care va produce anual 300.000 de unități
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp va construi în apropiere de Beijing o uzină capabilă să asambleze 300.000 ...
Rata de incidență COVID-19 din București a scăzut la 2,26 la mie. Grădiștea rămâne singura localitate din Ilfov cu rată de peste 6 la mie
Rata de incidență COVID-19 din București a scăzut la 2,26 la mie. Grădiștea rămâne singura localitate din Ilfov cu ...
Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de 2,26 de cazuri la mia de locuitori, ...
ECDC consideră că nivelul riscului ca noua tulpină COVID-19 să se răspândească în Europa e de la ridicat la foarte ridicat
ECDC consideră că nivelul riscului ca noua tulpină COVID-19 să se răspândească în Europa e de la ridicat la foarte ...
Riscul este "de la ridicat la foarte ridicat" ca noua variantă de COVID-19, numită Omicron şi detectată iniţial în ...