ADMITERE ASE 2021 la programele de studii universitare de LICENȚĂ!

Mult a fost, puțin a rămas! Ne apropiem cu pași repezi de Admiterea la facultate din acest an.
Ion Dobreanu - joi, 10 iun. 2021, 05:55
ADMITERE ASE 2021 la programele de studii universitare de LICENȚĂ!

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de licenţă peste 6500 de locuri, dintre care aproape jumătate sunt finanțate de la bugetul de stat.

Admiterea 2021 se va desfășura online pe platforma admitere.ase.ro.

Înscrierile au loc ONLINE în perioada 09–16 iulie a.c. Toate documentele de concurs se vor încărca pe platforma admitere.ase.ro, selectând opțiunile pentru programele de studii alese. Plata taxei de înscriere se poate face direct online, în cadrul procesului de înscriere.

Concursul de admitere constă din:

eseul motivațional;
testul de competenţă lingvistică, susținut online, pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină și Limbi moderne aplicate și nu au certificate de competență lingvistică, recunoscute de ASE (detalii);
media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).
ASE vine cu o ofertă de 35 de programe universitare de licenţă la învăţământul cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă, care pot fi urmate în limbile română, engleză, franceză sau germană.

Facultățile ASE sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine;

Administrație și Management Public;

Business și Turism;

Cibernetică, Statistică și Informatică Economică;

Contabilitate și Informatică de Gestiune;

Drept;

Economie Agroalimentară și a Mediului;

Economie Teoretică și Aplicată;

Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori;

Management;

Marketing;

Relații Economice Internaționale.

 

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele ranking-uri de prestigiu.
Astfel, Academia de Studii Economice din București și-a continuat trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education Emerging Economies Universities Rankings, și, în pofida activității în condițiile specifice contextului pandemic, urcă pe locul 1 între universitățile românești și în segmentul 201-250 la nivel internațional, conform ediției 2021.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie și Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2021.

Angajatorii de pe piața muncii apreciază studiile finalizate la ASE. Diploma de absolvent constituie garanția unui viitor sigur și a celei mai bune inserții pe piața muncii. O confirmă influentul QS World University Rankings, unde ASE este universitatea cu o foarte bună inserție a absolvenților pe piața muncii. 85% dintre absolvenții noștri își găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultății în domeniul studiat, având oportunitatea de a-și clădi un viitor sigur și bine plătit.

Pentru întrebări și informații detaliate despre admitere și ASE, suntem la un click distanță pe pagina Admitere Licență 2021, Facebook, și în Grup oficial Admitere 2021, precum și pe Instagram.

Știm că este dificil în această perioadă și timpul este scurt, de aceea am lansat seria întâlnirilor săptămânale online cu genericul Admis la ASE, 2021!

 

În fiecare miercuri, până la Admitere, începând cu ora 17:00, suntem pe zoom la https://ase.zoom.us/j/88455955563.

Acolo discutăm cu viitorii candidați tot ce îi interesează despre perspectivele profesionale oferite de ASE, Admiterea 2021, viața de student și oportunitățile de dezvoltare personală ale celor ce studiază la noi. Cadre didactice și consilieri de orientare profesională, împreună cu studenți de la toate facultățile ASE, răspund cu prietenie la toate întrebările candidaților, părinților, bunicilor.

La dispoziția celor interesați se află adresa de e-mail [email protected] și call center la 0213191900/01, interior 360, 306. La intrările universității se găsesc broșuri cu detalii despre Admitere.

ASE oferă viitorilor săi studenţi peste 3-400 de burse de performanță, de studiu şi sociale, peste 550 de burse Erasmus, numeroase parteneriate pentru stagii și practică la firme de top. Vă așteaptă 400 000 de volume în biblioteca ASE, spaţii moderne de învăţământ, multe alte facilităţi de învăţare.

Cu o tradiție centenară și peste 300.000 de absolvenți, Academia de Studii Economice este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerințele economiei de piață, în strânsă legătură cu cerințele mediului de afaceri.

Alege un Lider și vei deveni un Lider! #alegeASE

 

Te-ar mai putea interesa și
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom Services S.A., cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează că a înregistrat anul trecut venituri totale de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13% față de anul......
Inflația în SUA a revenit pe creștere în luna martie, potrivit datelor publicate de Departamentul Comerțului cu câteva zile înainte de reuniunea comitetului Rezervei Federale
Inflația în SUA a revenit pe creștere în luna martie, potrivit datelor publicate de Departamentul Comerțului cu câteva ...
Inflaţia a revenit pe creştere în luna martie în Statele Unite ale Americii, potrivit indicelui preţurilor de consum ...
Divizia de regenerabile a celui mai bogat ucrainean vrea de nouă ori mai multe capacități în România, după primele două proiecte finalizate deja la noi. Interviu cu John Stuart, CEO DRI
Divizia de regenerabile a celui mai bogat ucrainean vrea de nouă ori mai multe capacități în România, după primele ...
John Stuart este CEO al  DTEK Renewables International (DRI), divizia de regenerabile a conglomeratic energetic ucrainean ...
Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private începând cu data de 30 aprilie 2024
Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private începând cu data de 30 aprilie 2024
Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024, ...