1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

ADP Sector 1 vrea să dea peste 400 milioane lei, în patru ani, pentru spaţii verzi

Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1 vrea să contracteze servicii de amenajare şi întreţinere de spaţii verzi cu o valoare estimativă de 403.885.161,72 de lei fără TVA, pentru următorii patru ani, potrivit unui anunţ de participare postat marţi pe e-licitatie.ro.

18 dec, 2012 | Mediafax

Potrivit anunţului, va fi atribuit câte un contract în fiecare an, în perioada 2013 - 2016, cu o valoare estimativă a fiecăruia de 100.971.290,43 de lei fără TVA.

Serviciile contractate vor fi finanţate din bugetul local.

Garanţia de participare la licitaţie este de 8.077.703,23 de lei, însă, pentru IMM-uri, poate fi de jumătate din această sumă.

Ofertanţii trebuie să demonstreze că au realizat o medie a cifrei de afaceri globală, în ultimii trei ani, de cel puţin 200.000.000 de lei.

Totodată, ofertanţii trebuie să facă dovada că, în ultimii trei ani (calculaţi până la data depunerii ofertei), au realizat servicii similare, prezentând în acest sens minimum un contract şi maximum trei de servicii similare în valoare de cel puţin 100 de milioane lei fără TVA.

De asemenea, firmele participante trebuie să dispună de următorul personal de specialitate: 190 de muncitori de amenajare spaţii verzi, 30 de floricultori, şase ingineri horticoli, trei arhitecţi peisagişti, doi ingineri de mediu, nouă şoferi cu atestat pentru transport de mărfuri şi un responsabil SSM (Securitate şi Sănătate în Muncă).

Ca resurse tehnice, ofertantul trebuie să dispună, din dotare proprie sau prin închiriere, de cel puţin următoarele autovehicule şi utilaje necesare îndeplinirii contractului: 52 de motocositori, 52 de maşini de tuns gazon, 13 motocultoare/motocultivatoare, 12 fierăstraie mecanice, nouă cisterne, şase tractoare pentru tuns gazonul, cinci fierăstraie pentru gardul viu, două atomizoare şi o semănătoare de gazon.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO