1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Adriaan Kooy este noul director general al Novartis Pharma România

Novartis Pharma România SRL l-a numit pe Adriaan Kooy în funcţia de director general, această poziţie fiind ocupată în ultimele zece luni de Alina Culcea, a anunţat marţi compania, printr-un comunicat remis Agerpres.

07 feb, 2017 | Agerpres

Potrivit comunicatului, ultima funcţie deţinută de Adriaan a fost cea de director al diviziei de Oftalmologie pentru regiunea Europei de Est şi Centrale. Din 2002, când s-a alăturat companiei Novartis Pharma, Adriaan a ocupat diferite funcţii de conducere în departamentele de vânzări şi marketing ale companiei Novartis din Olanda şi în sediul regional din Regiunea Europa Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) al diviziei Alcon din cadrul grupului Novartis. Începând cu 2012 a condus cu succes divizia Pharma a companiei Alcon din Elveţia şi Germania.

Alina Culcea va face parte în continuare din echipa de conducere a Novartis Pharma, ca director Market Access şi Corporate Affairs. Alina este absolventă a Facultăţii de Medicină din Bucureşti.

Cu sediul în Basel, Elveţia, Novartis oferă un portofoliu diversificat de produse: medicamente inovative, oftalmologice şi generice. Grupul Novartis în Romania este reprezentat de divizia Pharma, medicamente inovative, divizia de medicamente generice, Sandoz şi divizia de dispozitive medicale Alcon.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO